Предложих да му дам пари, ако докаже, че няма ръка

...
Предложих да му дам пари, ако докаже, че няма ръка
Коментари Харесай

Бургазлия разобличи просяк, който се представя за инвалид

Предложих да му дам пари, в случай че потвърди, че няма ръка и той ме подмина, а това ме усъмни, споделя Красен Парушев

Покъртителни фрагменти, на които се вижда по какъв начин бургазлия разобличава лъжец, просещ пари, тъй като бил без ръка, бяха показани в предаването „ Здравей, България “ по Нова телевизия. След като му Красен Парушев му дърпа фланелката, а негов другар снима видеоклип, излиза наяве, че просякът, не е недъгав. Той криел ръката си под облеклата, с цел да провокира състрадание. 

Кореспондентът Цеца Алексова посочи, че мнимият неработоспособен просел наоколо до спирката на стадиона в кв. Акациите. 

„ Личеше си, че има нещо неправилно. Това, което ме усъмни, е, че видях клипче с сходен сюжет. Предложих на индивида да му дам пари, в случай че потвърди, че фактически няма ръка. Той обаче ме подмина “, споделя Парушев.  

„ Малко по-късно още веднъж минах около кръстовището и просто взех решение да ревизира дали този човек в действителност има увреждане ”, прибавя мъжът, който разобличи измамника.

„ Това си е машинация. След като пуснах клипа в обществените мрежи, разбрах, че този човек не е самичък. Група хора, които се занимават с това, гастролира в градовете. Този човек съм го виждал няколко пъти в Бургас. Някои споделят, че е били и във Варна “, прибавя Красен Парушев. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР