Предложенията на Китай за разрешаване на украинската криза са реалистични

...
Предложенията на Китай за разрешаване на украинската криза са реалистични
Коментари Харесай

Владимитир Путин: Китайските предложения за решаване на украинската криза са реалистични

Предложенията на Китай за разрешаване на украинската рецесия са реалистични и биха могли да образуват основата на мирни съглашения, само че Украйна не желае да договаря. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в изявление за China Media Group, оповестено в понеделник.

„ Запознати сме, несъмнено, с предложенията на нашите китайски другари. Оценяваме тези оферти. Мисля, че те са много реалистични, най-малко биха могли да бъдат основа за мирни съглашения. Но, за жалост, противоположната страна не желае да договаря “, разяснява съветският водач.

Той продължи да изисква „ равна сигурност за всички “:

„ Една от най-важните точки е да се подсигурява идентична сигурност за всички и Русия има право на това, както всяка друга страна. Ако считаме, че разширението на НАТО за сметка на Украйна съставлява опасност за нас, ние желаеме да дадем на това мнение публичност ", означи Путин.

Освен това съветският водач назова китайския президент Си Дзинпин " кооперативен и благонадежден сътрудник ". " Ако се договорим за нещо с него, можем да сме сигурни, че нашите сделки ще бъдат спазени и от двете страни ", добави съветският президент.

" [Той] не взема незабавни решения въз основа на настоящата обстановка, а прави оценка обстановката, проучва и гледа в бъдещето. Това е доста значимо. Това отличава същинския международен водач от хората, които назоваваме краткотрайни водачи ", сподели още Путин.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР