Предложенията на Киев включват обявяването на Украйна за постоянно неутрална

...
Предложенията на Киев включват обявяването на Украйна за постоянно неутрална
Коментари Харесай

Медински: Украйна предложи да стане постоянно неутрална държава

Предложенията на Киев включват оповестяването на Украйна за непрекъснато неутрална страна под интернационалните правни гаранции, те дават лист на държавите-гаранти за сигурността на страната, сподели ръководителят на съветската делегация, асистент на президента Владимир Медински след среща на представители на Руска и украинска страна в Анкара.

„ Получихме писмени оферти от украинската делегация, както разбирам, съгласувани с управлението на Украйна, които в резюме се свеждат до следното: Украйна е провъзгласена за непрекъснато неутрална страна под интернационалните правни гаранции за реализация на извънблоков безядрен статут . Следва лист на държавите-гаранти, които подсигуряват сигурността на Украйна “, цитира го ТАСС.

По-рано Русия получи писмени оферти от Украйна, потвърждаващи желанието й за безпристрастен и неядрен статут.

Ръководителят на съветската делегация Владимир Медински разгласи опцията за среща сред Путин и Зеленски по едно и също време с парафирането на контракта сред двете страни на равнище външни министри.

След договаряния съветското министерство на защитата реши фрапантно да понижи бойните дейности в регионите на Киев и Чернигов.

Срещата продължи към три часа в двореца Долмабахче в Истанбул, закрит за пресата. Преди това ограниченията за сигурност в града бяха засилени.

Преди това Медински и член на украинската делегация, ръководителят на парламентарната секта на ръководещата партия на Украйна „ Слуга на народа “ Дейвид Арахамия, организираха диалози тет-а-тет.

Преди началото турският президент Тайип Ердоган в послание към делегации прикани за преустановяване на огъня. Москва изрази вяра за бърз прогрес в договарянията с Украйна.

Кремъл уточни значимостта на идващите дни за схващане на обстановката в договарянията с Украйна.

Превод: ПИ

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР