Предложения за изменения и допълнения в Конституцията на България. Да

...
Предложения за изменения и допълнения в Конституцията на България. Да
Коментари Харесай

Сляпата Темида да си сложи силикон и джуки

Предложения за промени и допълнения в Конституцията на България.

Да се назначат още 240 народни представители. Със сегашните 240 да станат общо 520. Така ще съставляват по-добре.

Да се направи промяна в образованието и към този момент 240 и 240 да прави 520.

Да се направи втора промяна в образованието, тъй че да имат право и неможещите да четат да приключват учебно заведение. Нали не желаеме расизъм. Така де, дискриминация.

Всеки ром да има право. Точно по този начин! Да има право!

Да се вдигне минималната работна заплата два пъти. Тоест от 100 на двеста лв.. Това като разследване от промяната на образованието.

Както има маломерно закононарушение да се вкара и прекалено закононарушение. Така злоупотребите над един милион лв. да не се преследват от закона. И без преследването на такива закононарушения е единствено прахосване на запас.

Да се вкара опазване на здравето посредством СМС-и. То така и така е такова. Поне да е законно. Да се задължат всички магазини до касите им да се инсталират кутии за помощи. Лекарите да минат курс по астрология.

Да не се купуват самолети за българската войска, а парите да се изфукат на лотарийни билетчета. Така ще се подтиква стопанската система. Нали по този начин?

Да се занижат критериите за замърсен въздух. Стига сме дишали тази гадория. Моля ви се.

Да се уволнят всички калинки и да се назначат ку*ви във всяко министерство. Поне да е почтено. А и по този начин всичко ще излезе нескрито и ще се пресекат всевъзможни шушукания и клюки.

Да се заменят в държавния герб лъвовете с гепарди. Два гепарда и по средата България. И гепардите с мълниеносна експедитивност гепят каквото могат.

България да се изписва с дребни букви. Или напряко да се размени с „ Бентли “. (Ако се размени с Бентли да се изписва с огромна БУКВА).

Черно море да се размени с осрано море. Щото другояче е подвеждаща реклама. И туристите може да се разочароват. Нали по този начин?

Сляпата Темида да си постави силикон и джуки. И наложително минижуп. Да е по-перверзна когато се пуска за пари.

Баналното „ Съединението прави силата “ да се размени с „ Тук е далаверата “ или с по-разбираемото “ Да го д*хат бедните. “

Слоганът на София „ Расте само че не старее “ да се размени с по-модерното „ hubavoe “.

Цветовете на българското знаме - бяло, зелено и алено с по-евтини цветове. Това да се съобрази с промоциите на платове. Да се пести от бюджета.

Да се направи нещо с държавните граници, тъй че да станат частни. Нали живеем в капиталистическо общество, апелирам ви се. Как по този начин държавни?

Да се вкара налог „ работна седмица “. Така де, не е почтено единствено уикендът да е обложен.

Всеки нарушител да му бъде дадена опция да се освидетелства в ТЕЛК. Така няма да се затормозяват юристите ненужно.

Корупция да се размени с чувство за корупция.

Опа, това към този момент е направено.

Думата „ к*р “ да се направи народен знак. Така всякога, когато някой прочете „ к*р “ на улицата или в чужбина или на Хеопсовата пирамида или където и да е ще се изпълва с национална горделивост и ще го облива топла или студена вълна от национализъм. В взаимозависимост от сезона.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР