Предложението за брак е един от най-значимите и романтични етапи

...
Предложението за брак е един от най-значимите и романтични етапи
Коментари Харесай

Най-добрите места в Индия, на които да паднете на колене и да предложите брак

Предложението за брак е един от най-значимите и сантиментални стадии във всяка връзка! Това е едно събитие, което бележи началото на нова глава в живота на всяка двойка. И като се вземе поради, че Свети Валентин е зад ъгъла, доста хора възнамеряват да изненадат сътрудниците си с сантиментално предложение. Когато става въпрос за предложение на брак, романтика, нюанс и просвета незабавно се сещаме за Индия. Страната разполага с вълшебен, доста сантиментални места, които оферират съвършен декор за този паметен миг.

Независимо дали сте привлечени от спокойни плажове, величествени планини или исторически монументи, има сантиментална конюнктура, която да дава отговор на неповторимия жанр и желания на всяка двойка. Ето някои от най-хубавите места, на които да предложите брак на колегата си в Индия.

Тадж Махал, Агра

A timeless blend of cultures!

Pictured here is Taj Mahal, Agra, India.: Inside the Taj Mahal, the soaring 240-foot main dome's acoustics can make a single note from a flute echo five times.
— Nat Geo India (@NatGeoIndia)
Нито едно място не може да надмине Тадж Махал – това е едно от най-романтичните места в света, на които да признаете любовта си! Този величествен и приятно хубав пантеон е издигнат от император Шах Джахан в памет на обичаната му брачна половинка Мумтаз Махал. Изграден от бял мрамор Тадж Махал е архитектурен шедьовър и също така е обект на международното завещание на ЮНЕСКО и едно от седемте чудеса на света. Представете си по какъв начин засвидетелствате любовта си на фона на този замайващ монумент, до момента в който меката светлина на утринното слънце осветява комплицираните му елементи, създавайки в действителност магическа атмосфера, в която да запечатате специфичния си миг.

Alleppey Backwaters, Керала

Alleppey
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР