Предложението ни е днес да е ден без тролове. Взехме

...
Предложението ни е днес да е ден без тролове. Взехме
Коментари Харесай

Експерти предлагат: 4 април да е ден без платени тролове и фалшиви профили

" Предложението ни е през днешния ден да е ден без тролове. Взехме предлагането от прословутата неточност 404, известна в програмирането като " липса на връзка ", няма отсрещна страна. Призоваваме мненията под постовете, да не се основава непотребен звук под претекст право на изявление. Да се спре информационната война ". Това съобщи за " Твоят ден " по NOVA NEWS Любомир Аламанов, информационен специалист.

По думите му има две огромни закани - заличаване на канала за връзка в обществените мрежи. " Все повече хора се отдръпват, с цел да не стават жертва на пошло отношение. Въздейства се върху всеобщото схващане. Натрупват се хрумвания, за които се счита, че са присъщи за огромна част от обществото, а не е по този начин ", показа той.

Според Даниел Киряков би трябвало да се направи нещо, а не да се мисли, че по-шумните, по-агресивните и евентуално по-фалшивите профили дефинират дневния ред на обществото и преобладават и влияят на изборите. " От нас зависи да го спрем. Всички обществени мрежи са свободни, само че всеки носи отговорност ", уточни той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР