Предложение за финансиране на няколко проекта в област Смолян внесе

...
Предложение за финансиране на няколко проекта в област Смолян внесе
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ д-р Красимир Събев предлага проекти за финансиране в Смолянско

Предложение за финансиране на няколко плана в област Смолян внесе националният представител от ГЕРБ доктор Красимир Събев сред първо и второ четене на държавния бюджет за 2022 година, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ Бюджетите на общините са извънредно незадоволителни, с цел да се осъществят извънредно значимите за техните поданици планове “, сподели доктор Събев. Той добави, че предложенията за даване на спомагателни средства са свързани с нуждата от възстановяване на общинската инфраструктура, с оглед подобряването качеството на живот и основаването на благоприятни условия за стопански напредък в общините.

На община Златоград са нужни 14 100 000 лева за пет обекта: реабилитация и реорганизация на общинския път Златоград-Пресека-граница (община Кирково-Златоград), с. Долен, община Златоград, сектор от 8 100 метра (7 500 000 лева с ДДС); доизграждане, реорганизация и рехабилитация на ВиК-мрежа в гр. Златоград - подобект „ Външна водопроводна мрежа “, сектор от 3 915 м (2 500 000 лева.); ремонт и реорганизация на ул. „ Крайречна “ в Златоград (3 200 000 лева.); ремонт и реорганизация на ул. „ Георги Раковски “ в Златоград (650 000 лева.); създаване на ул. „ Езилева котловина “ от т.345 до 351, с. Старцево, община Златоград.

Д-р Събев предлага сумата за община Доспат да се завиши с 3 450 000 лева, предопределени за създаване на тръбопровод и канализация, осветяване, асфалтиране и създаване на тротоари на улица „ Крайбрежна “.

За община Баните желае да се впишат 450 000 лева за улица и транспортен метод към пречиствателна станция в УПИ-ПСОВ Баните, 2-ри стадий, 5 500 000 лева за рехабилитация на общински път Баните -Гълъбово – Сливка, 200 000 лева за вътрешна водопроводна мрежа в с. Оряховец, 3 стадий.

„ Надявам се сътрудниците в Народното събрание и държавното управление да се отнесат с схващане към проблемите на хората и бизнеса в нашия район и да поддържат предлагането ми на второ гласоподаване на бюджета “, разяснява доктор Събев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР