Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев захапа гърдите на Папи Ханс, панталона на Наско Месечков и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Месечков да си смъкна панталоните. Веднага!


Пак съм без очила и измамен от зрението си, само че замесен от стила на тези двамата, си помислих, че са Азис и Рени. Странно крещя си, какво биха правили един до различен и то през месец юни, когато още даже август не е септември. Господин Месечков сервира пъстра риза с доста цветни елементи по нея. Всичко наподобява по този начин, като че ли забързан снабдител на цветя се е блъснал в бялата му риза и по този начин се е получил този пъстър мармалад. Много мощен взор, кара те да извърнеш твоя на другата страна, да не кажа- на противоположната страна. Прилежно закопчани ръкави, там още веднъж виси тежестта на багри,толкова плътни, че чак можещи да бъдат поставени на дъска за рязане на самун. Госпожицата, която не ми е позната, може да размени поличката с нещо по-солидно. Маратонките не подхождат на пясъка под краката и, горната част е хем като захарен памук, хем нещо нагарча. Ще се разсърди ли господин Месечков в случай че му предложа да смъкна този панталон. Не пред мен и не поради мен, а с цел да го размени с малко по-подходящ. Благодаря.

Папи, гърдите ти, мека постелка са, гърдите ти...

Някой да съобщи на Папи Ханс, че го търся поради шала, който отлично би  паснал на новата ми кухненска маса. Освен шала, който си е същинска ала-бала в дрешника на толкоз екстравагантен мъж, тук налице е шлифер с изцяло неразбираема функционалност. Да, на открито може да вали, само че въпреки всичко господина е в асансьор, също така, вижда се, не е измокрен. Сигурно го е зарадвало съвпадението на цветовете, вариращи от такива на одеве снесено яйце и на такова, което към този момент сварено е престояло на слънце. На гърдите в този кадър е отделено особено внимание- бялата ризка е разгърдена като на началник на ресторантски оркестър през 80-те. Докато погледът ми върлува в гърдите му, като че ли слушам приглушено осъществяване на Северина, момиче от сняг. Няма подбив, само че маратонките на Папи идват непосредствено от ария на Стефан Вълдобрев, няма да я изтъквам, онази ария за бургаската гара или каквото беше там. Прическата на симпатягата е пригладена обратно по този начин, че всяко в допълнение перо, диадема, кошница за самун или свредло, биха били на мястото си. Очилата ти Гълъбо, очилата ти, могат да вземат първо място на конкурс за очила предопределени за продавачки на очила.

Терзийска блесна като лейди до Теодоси Спасов.

Произведената тези дни в ранг лейди Камелия Терзийска, бе измежду най-бляскавите дами на гала- церемонията в Казанлък. Облеченото от най-вещата в счетоводния поминък издава доста естетика и успокоение, блестящата материя се спуска необезпокоявана от вятъра, с цел да застане в изкусителна дреха, каквато се разкрива пред погледа. На място е и тиарата, одеве връчена под аплодисментите на присъстващите. Прическата носи доста приказност и няма подозрение, че подхожда ласкаво на грима и аксесоарите. Тедоси Спасов също заслужава комплимент за сивата си изтънчена риза, върху която можеше да сложи сако. На 28 градуса, това му се прости по дифолт, както и спортната шапка, която извънредно го подмладява.

Орлин  и Графа по юношески щури...

Хубави розови фламинго са накацали ризката на чаровния Орлин Павлов. Знаете несъмнено на какво е знак фламингото, в случай че не знаете, доста негови фенове парадираха по софийските улици преди дни. Павлов с усмивка необятна колкото Графа, по време на ремонта, демонстрира геройство отдолу под късите ръкавки. Няма неприятно, само че не е нито на възрастта нито на културата, с която го свързвам за такава проява. Най-накрая- късите ръкави постоянно са били демоде и са запазената марка на агрономи, кондуктори и ватмани. Ох, издадох се! До него Графа, носи едно ведро чувство за просрочен зрелостник. Подстрижката не е напълно по усета ми, само че коса е- пораства. Брадата нещо провлачена ми се чини, липсват насаждения тук там, може да е от осветлението. Дали е от осветлението обаче комбинацията на жълто- черно яке, което или има ръкави или употребява ръкавите на блузата под него. На мен по този начин Графчето ми наподобява на началник бригада по разчистване, както се казва- дай Боже всекиму подобен чорбаджия. Строй се преброй се са дънките. Нещо се демонстрира от задния джоб, нещо липсва в предната част...Извинете, увлякох се.

Ивана като Доли Партън- за какво не...

По- скоро ще похваля Ивана за тази нейна визия, като си оставя малка врата за рецензия. Вълшебството на цветовете ме радва и предизвиква, само че в случай че те са добре опитомени и пасват на характера на специалността на оня който ги носи. Ивана постоянно е опитала в модата, само че бих я посъветвал да подари тази рокля на Глория, в случай че някой се интересува, ще уточня за какво навръх нея. Не утвърждавам ботушите, застанали съвсем до гърлото на обичаната певица, това съгласно мен опорочава целия грациозен план и я запраща  в лоното на ранната ни чалга. Не мога да проявя самообладание и приемливост към хора, които прекаляват с фотошоп,  чертите на Ивана напълно малко се нуждаят от него. Косите се спускат в гальовен галоп, само че тази рокля като че ли изисква една каубойска шапка. Ефектът Доли Партън е напълно близо...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР