Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Минчев в акция: Веселинова - на кафе или…на нивата?, Галена облечена в абажур, Катето Евро, за колко евро е облечена?

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Веселинова- на кафе или…на равнищата?

Ако към тази фотография прибавим песничката Зайченцето бяло, Ева Веселинова може да наподобява на неопитна лелка в детска градина. Даже слушам умилителния речитатив- Хайде, дечица, вуйна Евче ще ви опише приказка. Надявам се да е приказката за неприятния дизайнер и злия стилист, който живее в пещера и излиза единствено нощем с цел да облича положителните лелки. Веселинова пробва да избави стореното с усмивка, единствено погледът излъчва неразбиране, чиито учредения се крепят на груба тропоска, току под шията и. Материята на роклята е лъскава, нещо като предна част на екстравагантен мотокар. Кройката разпростира страници от книга на Толстой а и е толкоз голяма, че може да е носена от самият него. Обувките са червен светофар а от мен- последно предизвестие за смесването на два цвята -  две свекърви, поставени в една и съща спалня.  Какво мислите за фотьойла, чиято дамаска укрепва още повече съчетанието… И аз мисля същото. Нито едно украшение по Веселинова. Знак, че с изключение на на кафе може да работи някъде и за … на украшение. По-добре, в сравнение с На равнищата, нали.

Галена облечена в абажур? Май следва!

Есенни порои от удивление ме връхлитат от страна на тази дреха. Някъде в подножието на сребристите ресни, изострени, напрегнати и нестабилни, се вижда бледорозовата основа на  плат, комуто се постанова да преживее всичко това. Бюстието е завършено от заплашителна по мярка лента, населявана от камъчета, светулки, мигачи и намигвания, изпъстрили една трета от фрагмента. Изпод всичко това едвам различавам Галена, която в началото взех за Кали, само че не богинята. Прическата на обичаната звезда се кандилка никаква, явно влажна и непроменяемо секси, само че по един метод, който се харесваше преди 15 години. Wash and go концепцията за коси, слага певицата в категорията певици, на които инак секси тоалетчето би отивало, в случай че бяха в „ друга есен и различен епизод ”. Мога да съветвам положителната ми другарка да се освободи от облеченото и в случай че то и е скъпо в директния и метафоричен смисъл, може да постъпи по следния метод. Взема остаряла стойка от висока лампа, маха предходния абажур и опъва по арматурата му това, с което е облечена. За финес може да килне леко цялата конструкция вляво и да усили размера на лампата с пера. Не се колебая, че има такива в обилие.

Катето Евро, за какъв брой евро е облечена?



Катето Евро още веднъж ме разсмива с избора си на дреха. Каква ти дреха, това си е напряко грабеж в дома на  мислите на сър Елтън Джон. Остава и единствено да има по-пълна гушка, присадена коса и мъж на име Дейвид, с цел да бъде сбъркана безсрочно. Сребърното сако наподобява с два размера по-голямо и в случай че не е било на съседка, може да го е взела назаем от Марта Вачкова. Инак концепцията за Марлене Дитрих и нейния привлекателен джендър тип е симпатична, без да споделям, че подхожда на Евро. Бялата риза- също размер  и канче по-голяма, разказва вратлето на Катерина и служи за кей на едно украшение, с което бих замерил стилиста и. Не стига всичко това, само че в джобчето на сакото е еректирала носна кърпичка, с която и сопол човек не може да обърши. Като пропусна доста ведрата и добре начервена уста, стигам до прическата, в която са свили гнездо всички немощни коафьорски хрумвания. Та, за Бога, госпожа Евро беше другарка с Дим Дуков, може би даже с Капанов, не се колебая, че и днешните принцове на ножицата биха и дали съвет. Със сигурност токът в Панчарево и спрял тъкмо когато актрисата е почнала прическата а не е имала копринена забрадка да покрие незавършеното „ ястие ”. Ако екранната симпатяга одобри препоръки за няколко…евро, бих я посъветвал да не изневерява на красивите вечерни рокли, с които я помня, да се замисли за стила Катрин Деньов, за стила на всяка парижанка, в действителност, стигнала до кино висините.

Чая и Кеца- атака по Стендал

О, времена, о нрави, само че нищо не ми се нрави по двамата господа от този кадър.Тук, мисля, имаме цялостно повтаряне на Стендал, само че и освен. Двата емблематични цвята сме виждали освен като заглавие на писателя а и като комбинации в металургичната индустрия. Виждали сме алено и черно в стилистиката на испанските танци, в чадъри на скучни дизайнери, в келнерски и хотелски униформи. Васил Найденов натежава пред Драго Чая с алено сако, по този начин закопчано, че незабавно бих му предложил валидол. На сакото! То провокира състрадание и сълзливост, въпреки звездата да няма потребност от тях. Но да, състрадание е това, което аз изпитвам, когато видя другар да се облече по сходен метод. Ръкавите са дълги, стойката на Кеца изопачава кройката на сакото, казано милозливо, в случай че видя човек облечен по този начин, ще желая незабавно сметката или ще попитам в кой вагон съм настанен. Черните очила приказват доста за една фешън просвета, само че също и премълчават доста. Господин Драго още веднъж е в черно и мисля, че знам защо- Камерите прибавят пет кг, споделят операторите, само че пък черното може да скрие петнайсет. Така си пресмятам мислено, не че съм доста компетентен… Обувките са в действителност хубави, мислех и аз да си купя сходни, когато се носеха. Какво да кажа за прическата на Чая… Най-добре да отмина с почитание. Много ми е забавно какво ще се получи в случай че си излея чая в кеца някой път ей по този начин за настроение…

Сандра – забележителна в Монте Карло

Младата певица Сандра Александрова блесна на изискана женитба в Монте Карло. В княжество Монако, където след идването на Грейс Кели са виждани доста рокли, Сандра впечатли присъстващите с изключителна рокля. Степенуването на воали с бродерия, дантела и финес, донесе на българката доста аплодисменти, фотоси и възклицания. Естественият фон на Лазурния бряг подсилваше стилния резултат а походката на певицата и репертоара и обогатяваха сватбения амбианс. Платинените бижута и блестящата прическа бяха конкурентни на останалите дами, измежду които аристокрация, бизнес и звездност бяха обединени от домакините. Макар да не се виждат, обувките подържаха тази външност в цялостния си искра.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР