Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Минчев наточи брадвата: Бледолилави амбиции при Диона, ципове прерязват ди джей Дидо, Маги Бадер разсмива с рокличка и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Ципове прерязват ди джей Дидо

Да кажеш, че е ДидРо а той ди джей Дидо. Ако се базира на формираната от френския мъдрец Енциклопедия или Тълковен речник на науките, изкуствата и занаятите, то върху надарения ни Ди джей и музикален експерт не може да остане съвсем нищо. Защото, вижте, по какъв начин някак принудително, убождащо окото и невалидно за днешните театрални фешън угоди, стои всичко това. Щампованите ръце се извисяват в естетическа молитва, само че притежателят на тишъртката е пристрастен да пуска новата си музика. Шапката е стилният купол на нещата и в нея отеква всичката безпричинност човек да се облече по този начин. Ефектни ципове- еполети, споделят клубната мода, само че в избрани заблудени румънски региони. Дидо можеше а сложи едно ефектно сако, са каквито съм го виждал постоянно или най-малко един елек, който да обуздае висящото състояние на облеченото.

Сто кила рози и божури по Сто кила

Май в действителност розите и божурите са новата фешън вяра на бг изпълнителите. Самият рапър е обсипан със 100 кила банани не, а цветя. Така облечен, той основава възприятието, че има лична сергия за сладолед на Таити, като на четири часа е и избавител. Под парещото слънце  елечето се хвърля незабавно след последния продаден сладолед /за мен един с боровинки, апелирам!/ и се хвърля да избавя неудачници. Получаваме 100 кила продуктивност за денонощие. Първоначално си помислих, че Рапърът е в гащеризон и се сетих, че преди време Наско Самев носеше такива. Нейсе! Позволявам си да предположа, че ризата е одеве извадена от пералнята, която въобще не е била пускана. Младежът до Сто кила седи без особена роля към фрагмента, в който има повече цветя от сватбата на Софи и Гринго.

Къде ми е шапката, като че ли крещи Диона…

Бледолилави упоритости при певицата Диона. Дънки джаста праста и на фино кръстче розов колан. Бюстието е толкоз тъжно, че даже Куркински не би могъл да го изиграе в моноспектакъл. Най-долу, белезникави и блудкави виждам да се мъдрят обувки, наподобяващи ладии за сервиране на кьополу, евентуално също толкоз неуместни. Очилата са един прекален акцент, отразяващ околната среда, само че не и средата, която заслужават а точно – лавичката пред огледалото на Барби. Чантата е като остарял телефонен уред с шайба, може да наберете вътрешен 112 и да попитате за незабавна фешън помощ. Диона би изглеждала надалеч по-добре в случай че остави настрана тези цветове и накара тялото и единствено да подбере това, което би му стояло най- добре. Бих упорствал певицата да носи повече шапки, тъй като като се изключи че придават парижки сексапил, те са главен принос за всяка симетричност и различност.

Миска разсмива с рокличка

Сигурно някъде е съвременно, само че и в световете, които населявам, да се носи толкоз бонбонено розово. Този цвят даже не е бонбонен, той припомня плодовото мляко, което продаваха в найлонови кесийки. Така, че Маги Бадер- благодаря за неволния спомен. От друга страна, даже цветът да беше зелен или наследник, самата кройка дава право на съмнение, че е присъща за деца. За дребна госпожичка, на която следва детски бал на цветята в целодневна детска градина Кокиче. Но Бадер е коронована мис и в случай че не е уверена в персоналния си усет, постоянно може да ми се обади. Обмяната на дантела и сатен, търканията и несъгласията на цветната стена откъм гърба, оголената лява ръка, прекомерно заситената на дантела дясна, са отегчително претрупани или ощетени. Това връща Маги в предучилищна естетическа възраст и в случай че не е театралничила единствено с този тоалет, предлагам незабавно да го извади от дрешника си. От прическата ме сърби носа и а, да кихна, само че знам че ще се разхвърчат фиби и фуркети, заради което си търпя на чаша чай.

Хубавата Елена и Ивана с носии

Бизнесдамата Елена Кристиано даде звук за неповторим код за обличане по време на свое събитие. Финалът на 28-я италиански фестивал на прическата и хубостта бе Балканско празненство, предиздвикало повече от 450 присъстващи да облекат обичайната национална носия. Сред тях бе и звездата Ивана, чиято рокля носеше детайл, сравним с дрес кода и заради това ласкаво съответстващ към събитието. Ивана блесна  с нова прическа, която употребявам случая да похваля. Израстване има  в общата визия и грим. Елена Кристиано макар опитите да потъне в доброжелателна анонимност и изтъкне старанието на гостите си, сияеше с визия, която всички ще помнят до идващия и сполучлив ивент.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР