Предлагаме решение - която партия вземе мандата, да предложи служебният

...
Предлагаме решение - която партия вземе мандата, да предложи служебният
Коментари Харесай

Мая Манолов предложи служебният кабинет да стане редовно правителство

" Предлагаме решение - която партия вземе мандата, да предложи служебният кабинет да стане постоянен. Така ще е ясно кой ще поеме отговорност за кабинета и кой го е предложил ". Това съобщи ръководителят на обединението " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова пред медиите през днешния ден.

" Изправи се.БГ " следи с паника държанието на огромните политически сили, които имат късмет да получат мандат. Възможно е те да тласнат страната в политическа рецесия ", уточни още тя.

" Действията на служебното държавно управление са утвърдени от българските жители. Няма да е държавно управление на една партия, а ще бъде държавно управление на жителите. Не желаеме министерски постове, желаеме смяната да се случва и моделът да бъде изменен. Да има власт, която ще се заеме с решаването на проблемите на българските жители ", добави Манолова.

" Под светлината на прожекторите в Народното събрание, при конституционната процедура, ще разясняваме предлагането за кабинет на Слави Трифонов. Телевизионни изказвания няма да разясняваме. Хората желаят непоклатимост и държавно управление, което да стартира неотложно да взема решение проблемите на българските жители ", сподели още тя.

Манолова е подала сигнал до Столичната община във връзка със стеснения сектор на бул. " Осми декември " в Студентски град. " Настояваме за цялостна инспекция на законността на строителното позволение на 25-етажната постройка, поради която е затворено платното. Ако става дума за нарушаване на разпоредбите, виновните лица да си понесат отговорност. Също по този начин настояваме платното да бъде отворено, а изкопът - обезопасен ", съобщи Манолова.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР