Предлагаме Народното събрание да задължи правителството да осигури безплатно смяна

...
Предлагаме Народното събрание да задължи правителството да осигури безплатно смяна
Коментари Харесай

Нинова с уникално предложение към правителството за личните документи след атака срещу НАП

Предлагаме Народното събрание да задължи държавното управление да обезпечи гратис промяна на персоналните документи на искащите българи след офанзива против Национална агенция за приходите. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти, предава „ Фокус “.

Нинова обърна внимание, че от през вчерашния ден Национална агенция за приходите разгласява приложение, от което всеки може да ревизира дали са му изтегли данните.

"От през вчерашния ден до през днешния ден десетки хиляди са ревизирали и има такива. Правителството работи безусловно несъответстващо. В тази обстановка ние поемаме следната самодейност.

Смятаме, че би трябвало да се подсигурява сигурността на хората, на сигурността им, страната да си поеме отговорност, тъй като страна и държавното управление не можаха да опазят персоналните данни ", изясни Нинова.

Внасяме план за решение, с което задължаваме държавното управление да обезпечи гратис промяна на персоналните документи на тези българи, които изискат това и да сътвори добра организация това да стане без напрежение, опашки и очакване. Предлагаме това да се свърши в тримесечен период.

От понеделник започваме срещи с Нотариалната камара, висшия адвокатски съвет, търсим тяхното професионално мнение, с цел да подсигуряваме да няма злоупотреби на персоналните данни на хората ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Корнелия Нинова съобщи още, че проекторешението ще бъде импортирано още през днешния ден в деловодството на Народното събрание. Според нея би трябвало да се подсигурява да няма корист с персоналните данни на хората. По думите й рецесията с Национална агенция за приходите е невиждана.

"След като не вършат нищо, ние поемаме самодейност. Ще ви осведомяваме от време на време какъв е резултата ", добави още Нинова. Попитана дали Българска социалистическа партия ще изиска избор на съмнение поради Национална агенция за приходите, Нинова съобщи: "Остава още една седмица на Народното събрание, няма време за такива дейности ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР