предлага , цялостно ERP решение, създадено специално за малки и

...
предлага , цялостно ERP решение, създадено специално за малки и
Коментари Харесай

SAP Business One от А1 предоставя на компаниите лесен за използване софтуер за управление на бизнеса в реално време, на достъпна цена

предлага, изцяло ERP решение, основано особено за дребни и междинни предприятия, с извънредно високо равнище на надеждност. Системата подкрепя ръководството, автоматизирането и оптимизацията на основни бизнес действия във всяка организация.

Сред процесите, които могат да се ръководят с решението, са: счетоводство и финанси, доставяне, ръководство на склад, ръководство на взаимоотношенията с клиенти (CRM), продажби и обслужване, произвеждане и обмисляне, ръководство на планове и други.

А1 предлага софтуера като услуга (Software as a Service), с месечен абонамент, като икономисва на компаниите първичната инвестиция за лицензи, сървърна инфраструктура и консултантски услуги за внедряване.

Възможността за разсрочване на всички съставни елементи от услугата дава еластичност и убеденост на клиентите, че системата е предпазена и поддържана професионално в сертифициран център за данни на А1 България на територията на София.

Софтуерът е локализиран, дава отговор на условията на българското законодателство и е преведен на български език.

Със мениджърите на компании разполагат с аналитични данни за бизнеса, налични отвред и когато и да е от оторизирани ползватели и имат опция да взимат осведомени решения за развиването на компанията, която управляват.

Внедряването се прави от висококвалифицирани SAP консултанти от А1 SAP способен център, осъществил голям брой планове за компанията и клиенти от разнообразни промишлености като произвеждане, ритейл, строителство, финансов бранш и други. Използва се SAP методология за ръководство на планове. Консултантите приготвят изложение на бизнес процесите на клиента и структурират обсега на системата, която най-добре дава отговор на характерните потребности на съответния бизнес. Експертите от А1 организират и образование на представителите на компанията, които ще работят със софтуера. Освен консултантски услуги, фирмите могат да разчитат на А1 и за техническа и функционална поддръжка на услугата за периода на контракта. Решението е сложно и скалируемо, и покрива всички потребности на бизнеса. Предоставя опция за интеграции с други външни системи и профилирани софтуери.

Клиентите могат да изберат от три вида лицензи SAP Business One - Professional, Starter и Mobile, които дефинират до кои модули ще има достъп съответният консуматор и какво се включва в услугата. При консуматор от вида Professional клиентите получават цялостен достъп до системата. Потребител вид Starter е най-подходящ за компании, които имат до 5 консуматори на системата. Третият вид, Mobile, дава на бизнес клиентите достъп до мобилните приложения SAP B1 Sales /CRM/ и Service (Обслужване на клиенти).

е най-използваният ERP програмен продукт на SAP, внедрен в над 75 000 компании, допълнително от 170 страни по света. Отличава се от SAP системите, ориентирани към огромните корпорации, с това, че се предлага под формата на модули от вид LEGO blocks. Така фирмите могат да избират лицензи и функционалности, които са нужни за активността им и да надграждат по отношение на темповете на развиване на бизнеса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР