Предконгресна истерия тресе Корнелия Нинова и приближените й. Притеснена, че

...
Предконгресна истерия тресе Корнелия Нинова и приближените й. Притеснена, че
Коментари Харесай

АЛАРМА: Нинова подменя делегати за червения конгрес

Предконгресна нервност тресе Корнелия Нинова и доближените й. Притеснена, че опозицията може да я смени на конгреса, алената лидерка е наредила безразборни и противоуставни подмени на делегати на конгреса, разкриха ядосани социалисти пред Lupa.bg броени дни преди основното съвещание в зала 1 на НДК.

Тя смени 35 делегати в Пловдив, 12 в общини от област Хасково, само че очевидно сметките за конгреса отново не излизат.

Затова този път хората на Нинова удариха партийната организация в Доспат. За да е несъмнено, че новото локално партийно управление ще е правилно на председателката,

45-годишният предходен локален началник е сменен с „ ново лице “ на 75 години – възрастовата група, в която Корнелия Нинова има най-вече последователи.

Социалистите сигнализират още, че основно настоящо лице в преврата регионалният водач на Българска социалистическа партия Емил Хумчев е изискал промяната в Доспат с аргумента, че досегашното управление колаборира с ГЕРБ.

Това се случва в миг, в който самата Нинова клекна пред ГЕРБ и Движение за права и свободи с молба за поддръжка за третия и мандат към този момент намерено приказва, че ще търси решение в тази посока след изборите.

Още по-нагло, споделят още алените, е сходен мотив да излиза от устата на самия Хумчев, който е съществена опора на герберското ръководство в родния си Златоград.

Заради „ неповторимата си харизма “ на локалните избори през 2019 година Хумчев е победен от претендента на ГЕРБ още на първи тур, а предходната година се провали и като лидер на депутатската листа на Българска социалистическа партия в Смолян и остави района си без червен народен представител.

Въпреки това или несъмнено поради това Хумчев е подготвен на всичко и правилен до завършек на Нинова. На тази преданост се крепи цялата му политическа кариера, оповестяват още от опозиционните ядра на Столетницата, вбесени от предконгресните подмени. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР