Предколеден обяд и празник за хора в неравностойно положение предстои

...
Предколеден обяд и празник за хора в неравностойно положение предстои
Коментари Харесай

Предколеден обяд и празник за хора в неравностойно положение организират мотоклубовете във Варна

Предколеден обяд и празник за хора в неравностойно състояние следва да се организира през днешния ден сред 12 и 16 часа на някогашната Циркова площадка във Варна. Организатори на събитието, което се организира за трета поредна година, са представители на мотоклубовете във.

Това сподели в изявление за  Радио „ Фокус “ – Варна  Димитър Лазаров – Джако от Мото клуб „ Диви деца “, който е и в основата на събитието.

По думите му, обядът е предопределен както за остарели хора, по този начин и за всички в нерадвностойно състояние – хора с ниски приходи, без дом, настанени в приюта за краткотрайно настаняване. Менюто ще включва кебап, скара, салати. Ще има и постно – фасул супа. Освен това хората, имащи опция да оказват помощ, могат да занесат на място всевъзможни консерви, брашно, захар, пакетирани храни, които са по-трайни. Те ще се поставят в торбички и всеки, който отиде да се възползва от обяда, на изпращане, ще получи от тези торбички с артикули.

Предвидена е и празнична стратегия с присъединяване на Фолклорен Танцов Театър „ Родина “ и Хор за остарели градски песни „ Аспаруховски бриз “. Очаква се да се включат и доста деца с песни и танци.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР