Предизвикателствата на 2020 г. поставиха много неща на пауза с

...
Предизвикателствата на 2020 г. поставиха много неща на пауза с
Коментари Харесай

Инфографика: Те пак са готови за големите моменти

Предизвикателствата на 2020 година сложиха доста неща на пауза с вярата един ден да се върнем към естественото. Разбира се, никой не знае по кое време ще се случи това – ваксини против COVID-19 към този момент има, само че използването им измежду популацията на света може да отнеме години. Например офисите отварят още веднъж порти, само че мнозина се двоумят дали да се върнат там.

Времената остават сложни, само че съгласно ново изследване на Twitter потребителите са оптимистично настроени. Социалната мрежа е интервюирала над 1000 души и е открила, че хората към този момент от ден на ден гледат към „ значими моменти “ като закупуване на нова кола или основаване на семейство, написа Social Media Today.

„ Хората в Twitter се усещат по-добре за своето бъдеще и са подготвени да стартират още веднъж да мислят за огромните житейски моменти. И това значи, че преоценяват кои снабдители на финансови услуги ще им оказват помощ да се оправят с тези нови провокации, което прави времето идеално за марките да се включат в диалога “, пишат от Twitter.

Какви са резултатите от изследването? Вижте инфографиката!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР