Предизвика го да сметнат цената заедноОтдавна не гледам участията по

...
Предизвика го да сметнат цената заедноОтдавна не гледам участията по
Коментари Харесай

Делян Добрев хвърли ръкавицата на Асен Василев

Предизвика го да сметнат цената дружно
„ Отдавна не виждам участията по малките екрани на Кирил и Асен, тъй като те единствено лъжат. Разбрах, че през вчерашния ден Асен Василев споделил при Поли Златарева по Българска национална телевизия: „ Тогава беше смислено момче, само че в този момент нещо може би… “.

Заради това изявление на Асен Василев, Делян Добрев реши да му хвърли ръкавицата и го прикани да светнат цената на „ Газпром “ за месец юли пред медиите и цялото общество, с цел да потвърдим истината.



Делян Добрев напомни, че е посочил фактури и доказателства, че държавното управление на Петков още веднъж е купувало от „ Газпром “, само че на цена, повишена с 28%.
„ Цената по контракта с „ Газпром “ за месец юли е 86 евро и не се счита по този начин както си мисли Асен Василев!!! Язък, че беше Министър на финансите и вицепремиер съвсем цяла година. А преди години беше даже и Министър на енергетиката “.

След казаното дотук Делян Добрев още веднъж предложения Асен Василев на обществен дебат, с цел да сметнат цената на флип чарт пред обществеността.
По този метод дружно ще потвърдят по какъв начин е била източвана страната в интерес на „ Газпром “ и офшорки (вероятно на Промяната).

Не на последно място, аз към момента се считам за смислено момче, заради най-малко 2 аргументи:
1. По мое време, като Министър, изгонихме медиаторите и цената падна с 22%;
2. Не съм измамил съдружника си датчанин и свои другари с 15-20 млн. евро (всъщност, не съм измамил никой даже с 1 евро). “, написа Добрев.
Източник: dir.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР