Предизборният щаб на американския президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът

...
Предизборният щаб на американския президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът
Коментари Харесай

Обама и Бил Клинтън помагат на Байдън да събере рекордна сума за кампанията си

Предизборният щаб на американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в поставя старания да събере рекордните 25 млн. $ на мероприятие в концертната зала " Рейдио сити мюзик хол " в Ню Йорк, съобщи Асошиейтед прес.

Събитието, в което вземат участие и някогашните президенти Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият и Бил Клинтън, ще е значима проява на поддръжката на демократите за Байдън, макар отслабващото му показване в анкетите, отбелязва АП, представена от Българска телеграфна агенция.

Билетите за проявата са на цена от 225 $ и се чака в залата да дойдат хиляди фенове. Дарителите ще имат разнообразни равнища на достъп в " Рейдио сити мюзик хол " според от сумите, които отпускат. Например поддръжниците на Байдън, които дарят 100 000 $, ще имат опцията да се снимат с тримата президенти, а най-щедрите донори ще могат да излязат на сцената и да беседват с тях.

Предвидена е и музикална стратегия, в която ще се включат реализатори като Куин Латифа, Лизо, Бен Плат, Синтия Ериво и Леа Мишел. " Но празненството не стопира тук ", оповестява предизборният щаб на Байдън. По-късно първата дама на Съединени американски щати и ди джей Ди-Найс ще бъдат домакини на афтърпарти на същото място.

Обама и Клинтън оказват помощ на Байдън да усили така и така забележителната си преднина в набирането на средства пред главния си съперник на президентските избори - Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския. До края на предишния месец Байдън е разполагаше със 155 млн. $ в брой, а Тръмп с едвам 37 млн. $, напомня АП.

Сумата от 25 млн., която се събира на днешното събитие в Ню Йорк, включва даренията на поддръжниците на Байдън, които са платили в брой през миналите седмици, с цел да бъдат довечера в " Рейдио сити мюзик хол ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР