Предизборната кампания започна така, сякаш сценарият ѝ е писан от

...
Предизборната кампания започна така, сякаш сценарият ѝ е писан от
Коментари Харесай

Къщи, апартаменти, тераси: абсурд с мирис на чесън

Предизборната акция стартира по този начин, като че ли сюжетът ѝ е писан от Йожен Йонеско или Самюъл Бекет. В тази пиеса на парадокса партии, които населяват разнообразни вселени, неизвестно по какъв начин са попаднали на една сцена и би трябвало да водят диалог. Ще им идват посетители от Европа или пък те ще вървят на посетители в Европа (не излиза наяве кое от двете), а диалогът протича почти по този начин:

" Всички знаят, че крадете! "

ГЕРБ: Не съм откраднал парите. Аз по принцип не извършвам кражба. А в случай че някой краде, незабавно му желая оставката. Особено за жилища, тераси и асансьори. Там съм праволинеен. И стига с тези обвинявания. Ей в този момент ще дойдат гостите от Европа - ние отново единствено за обири ли ще приказваме! Сами се закопаваме с това обезверение.

Българска социалистическа партия: Идва нашият ред да слагаме трапезата. Не, в действителност е по-добре ние да отидем на посетители в Европа с цялата си рода. Половината от нея ненавижда Европа, само че другата половина я обича. Успяхме обаче да се споразумеем да сме дружно за пред гостите. Ще им осъществим частушки и " Интернационала”. Ей, ГЕРБ, оставките ви са прахуляк в очите на хората - всички знаят, че крадете!

ГЕРБ: А вие за какво не си давате оставките? Къщите за посетители къде ги забравихте?
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР