Предишният път, когато шофьорът, който на централното столично кръстовище на

...
Предишният път, когато шофьорът, който на централното столично кръстовище на
Коментари Харесай

Пияният шофьор на Гурко бил глобен и през 2005 г. с 500 лв.

Предишният път, когато водачът, който на централното столично кръстовище на Гурко и Шишман, е залавян да кара пийнал през 2005 г . Тогава П.Т. е бил на възраст 19 години и е открито, че кара с централизация от 1.4 промила алкохол в кръвта.

Това оповестяват от Софийска районна прокуратура през днешния ден, откакто се появиха разнообразни версии в медиите за рецидивите при шофиране пийнал. Тази заран някогашният шеф на КАТ-София Тенчо Тенев разгласи, че в този интервал той е бил санкциониран с 10 лева поради това, че не си е носел книжката, макар че е бил хванат да кара в нетрезво положение. По думите му досъдебното произвеждане е смачкано в Пето районно ръководство.

От СРП прецизират, че след привършване на следствието и привличането като обвинен на П.Т., същият е предаден на съд от Софийска районна прокуратура. Към оня миг ръководството на МПС след приложимост на алкохол с над 1,2 промила е закононарушение по член 343Б, алинея 1 от Наказателен кодекс, за което се е предвиждало наказване в размер до 1 година отнемане от независимост.

Тъй като за лидера на МПС това е било първо нарушаване , състав на Софийски областен съд му постанова административно наказване " санкция " в размер на 500 лв. на съображение член 78А от Наказателен кодекс. Решението на съда е влезнало в действие на 18.04.2006 година
 Пътните знаци няма да спрат злополуките – липсва предварителната защита
Пътните знаци няма да спрат злополуките – липсва предварителната защита

Нулева приемливост към шофирането в нетрезво положение, желаят експертите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР