Предимно слънчево ще е в неделя. Над по-голямата част от

...
Предимно слънчево ще е в неделя. Над по-голямата част от
Коментари Харесай

Предимно слънчево с до 22 градуса на места в неделя


Предимно слънчево ще е в неделя. Над по-голямата част от страната - с раздрана висока облачност. Максималните температури в страната ще бъдат сред 16 и 22 градуса.

В София - към 16, пролетните 21 градуса в Пловдив и 17 във Варна.

През деня над нашето Черноморие ще е най-вече слънчево. Там вятърът е слаб до сдържан, а оптималните температури - сред 14 и 18 градуса. Вечерта над Северното крайбрежие ще има по-значителна облачност.

Днес е най-вече слънчево и над планините. Но там вятърът е сдържан до мощен. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11 градуса, а на 2000 метра - към 4.

През нощта против понеделник тук-там в Източна България ще превали слаб дъжд. Утре прогнозата е за мощен вятър в по-голямата част от страната. Скоростта му може да доближава 70-90 километра в час. Превалявания от дъжд предстоят над Източните региони, а в планините над 1500 метра - слаб сняг.

Температурите ще са с 6-7 градуса по-ниски. От вторник - бързо понижение на облачността до най-вече слънчево. Температурите още веднъж ще се покачат до 10-16 градуса. Към четвъртък и петък - едва намаляване на температурите и нарастване на облачността. Тогава чакаме валежи от дъжд.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР