Преди време ви разказахме за невероятната дизайнерка, която е над

...
Преди време ви разказахме за невероятната дизайнерка, която е над
Коментари Харесай

На 71, но сякаш на 40! Вера Уанг разкри своята тайна за извора на младостта

Преди време ви разказахме за невероятната дизайнерка, която е над 70 година, само че наподобява поразително, с десетилетия по-млада. Тя постоянно е споделяла, че се храни здравословно и спортува, само че закачливо скоро показа още една своя дребна загадка, с която се поддържа свежа.

Припомняме, че напролет 71-годишната дизайнерка изуми потребителите в Инстаграм, като разгласява фотография в оранжев състезателен топ и бели къси панталони. Уанг отбелязва, че вниманието към външния ѝ тип я изненадва. " Аз съм дизайнер, демонстрирам други дами, които обличам. Докато работех за сп. " Вог ", постоянно съм била зад камерата, по тази причина съм се възприемала като основател, а не като обект на разискване ", признава тя, пишат от Dariknews.bg.

Виж още:

Дизайнерката споделя, че младежката си стегната фигура държи най-много на това, че когато била млада се занимавала професионално  с балет, била част от американска балетна школа. " Когато сте физически дейни през първите 16 години от живота си, това остава с вас, доколкото съществува мускулна памет ", разяснява тя.

Макар че и до през днешния ден тренира, с цел да се грижи за тонуса и здравето си, главен и нужен инструмент за поддържане на външния ѝ тип е пълноценният сън, само че закачливо вметна, че и малко водка оказва помощ: " Трябва да почивам, а сънят регенерира. И несъмнено, водка, тъй като можеш доста добре да се отпуснеш благодарение на коктейл ", прибавя тя.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/verawang/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР