Преди време ръководството на Microsoft бе убедено, че неговите фирмени

...
Преди време ръководството на Microsoft бе убедено, че неговите фирмени
Коментари Харесай

Microsoft започна продажбите на Android смартфон

Преди време управлението на Microsoft бе уверено, че неговите фирмени смарт телефони с Оценка за съвместимост Windows Mobile ще могат да изместят телефоните с Android и iOS. Но това не се случи и Microsoft се зае с продажбите на Android смарт телефони.
Още през месец март тази година Microsoft и Samsung подписаха взаимноизгодно съглашение, в границите на което флагманските смарт телефони на Samsung ще се продават от Microsoft, само че с името Microsoft Edition. Така бе до през днешния ден и потребителите можеха да закупят Galaxy S8 и Galaxy S8+ Microsoft Edition със програмен продукт на Microsoft, който и по този начин може да бъде гратис изтеглен от Гугъл Play.



Но през днешния ден се случи нещо, което никой не очакваше. Microsoft се зае с продажбите на Android смарт телефони в своя формален онлайн магазин. Продават се все същите Galaxy S8 и Galaxy S8+ Microsoft Edition и в този момент всички поданици на Съединени американски щати могат да го поръчат във фирмения интернет магазин на корпорацията. Навярно това решение е взето на фона на огромното търсене на южнокорейските флагмани.



Няма по какъв начин да не се забележи, че неотдавна на смарт телефоните Galaxy S8 и Galaxy S8+ Microsoft Edition е конфигуриран фирмения графичен интерфейс Microsoft Launcher, който също може да бъде изтеглен от Гугъл Play. Появиха се отзиви, че скоро формалният онлайн магазин на Microsoft ще стартира да продава и други мобилни устройства.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР