Преди време пуснахме статия, която дава съвети на мъжете как

...
Преди време пуснахме статия, която дава съвети на мъжете как
Коментари Харесай

Само за жени! Как да кръшкаш на мъжлето си, без той да те излови

Преди време пуснахме публикация, която дава препоръки на мъжете по какъв начин да изневеряват на половинките си, без да бъдат изловени. След всеобщото отвращение, което получихме във Facebook, взехме решение да дадем на практика препоръки и на дамите!

Истината е, че дамите изневеряват по-често!

Понякога мъжа до Вас не ви задоволява или прави оценка. Понякога просто желаете да се почувствате по-желана, и вниманието на любовника Ви побърква. В последна сметка решението си е Ваше, за това ето няколко на практика съвета, по какъв начин да не Ви излови мъжлето:

Подберете доста деликатно любовника! Това е основно! Най-добре изберете по-младо момче, което ще Ви слуша и, което можете да контролирате до известна степен.

За да извършите „ съвършеното закононарушение “ Вие би трябвало да контролирате обстановката, а не той. Би било много хитро да имате нещо, с което да държите любовника под надзор – някакъв компромат, неприлична фотография или нещо, което не би трябвало да вижда бял свят. Контролът над обстановката е извънредно значим.

Постарайте се да не се влюбвате! Влюбването сигурно ще усложни връзката и ще докара до непредвидени събития. Ако връзката ви е е просто полова, шанса да Ви заловен е много по-малък.

Никога не водете любовника в къщи! Това би било извънредно глупава неточност, с която рискувате да се окажете в обстановката на героите от вицовете с любовника в дрешника.

Никога не променяйте рутинната си стратегия. Мъжът Ви ще надуши, че има нещо гнило. Правете си срещите с любовника по време, в което мъжа Ви знае, че сте заета с работа или различен всекидневен ангажимент. Ако започнете да се връщате измежду нощ, алената лампичка сигурно ще му светне!

Ако мъжът ви заподозре нещо и Ви конфронтира – просто излъжете! Истината е, че на подсъзнателно равнище мъжете желаят да имат вяра, че сте единствено с тях! Използвайте тази тяхна настройка във ваша изгода и излезте от обстановката с безапелационна неистина – не забравяйте те желаят да Ви имат вяра! Същевременно не прекалявайте с лъжите, тъй като рано или късно ще се оплетете в тях. Използвайте ги премерено в краен случай.

Със сигурност когато имате ухажор, всичко в непрекъснатия Ви мъж ще ви нервира и изнервя. Тук би трябвало да си зададете въпроса дали желаете да останете с него? Ако имате съображения, поради които би трябвало да сте с този човек, не показвайте раздразнението си. Усмихвайте му се и се дръжте благо и общително, нищо, че вътрешно Ви влудява. Любовникът ще Ви оправи настроението!

Дръжте се все едно ревнувате мъжа си! Това е извънредно остроумен психически трик, който ще сведе до най-малко подозренията му. Щом го ревнувате, за какво Ви е да му кръшкате – нали?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР