Преди време ми казваха Абе какво се занимаваш да коментираш

...
Преди време ми казваха Абе какво се занимаваш да коментираш
Коментари Харесай

Ирини Зикидис: Войната за умовете на хората продължава още по-яростно, на прицел са университетите

" Преди време ми споделяха " Абе какво се занимаваш да коментираш западния троцкизъм, тая нелепост няма по какъв начин да пристигна в България ". Оказа се, че има. Всъщност, цялата троцкистка нелепост на западния демократизъм се запъти към нас - и обществената екзекуция на свободата на словото, и политическата уместност, и диктата на малцинствата, и мултукултурализма, и нашествието на исляма, и третата вълна на феминизма. Като по учебник. Разбира се, не от самосебе си, а с великодушни финансови тласъци от демократичните НПО-та, всичко се оказа допустимо.
Чета отвореното писмо на Студентското общество за тъждество при СУ, по отношение на " тежките квалификации и тирада на омразата на расова и етническа основа в лекциите на проф. Мирчев в неговия курс „ Социална работа с ЕТНО групи “, в обществената мрежа Facebook.
 Ирини Зикидис: Либералната цивилизация сътвори финансово паразитиращ интелектуален хайлайф Ирини Зикидис: Либералната цивилизация сътвори финансово паразитиращ интелектуален хайлайф
" Аз одобрявам статистиките. Те не хленчат и не пищят и не вият като заклещени кучета. Не гледат самодоволно и не са тъпи. Според статист...

" Оказва се, че членовете на това общество са едни треперливи мимози, които се засягат мощно не от друго, а от обстоятелствата. Хайде да забележим какво е наранило нежната демократична душа:
" Програмата на курса и до момента извършените лекции са изпълнени с расистко, ксенофобско и антисемитско наличие... От няколко дни проф. Мирчев разгласява в своя youtube канал записи на лекциите си пред студенти от СУ, в които разпростира крайнодесни и фашистки теории, от дълго време отхвърлени от научната общественост.
Сред множеството расистки и обидни образци, които той предлага на своите студенти, се открояват квалификациите против роми, бежанци и мигранти, чернокожи хора, афганистанци, пакистанци, араби, турци, помаци, евреи и прочие Така да вземем за пример във втората си лекция професорът назовава пакистанците и афганистанците „ примитивни културни правила още от седми век “ и възпроизвежда лъжовни расистки тропи, ориентирани против ромите. Той назовава чернокожите и арабски мигранти в Италия „ нападателно и нежелаещо да се интегрира “ малцинство.
В третата си лекция споделя за бежанците от Пакистан, Ирак, Сирия, Афганистан и Африка, че са „ надълбоко необразовани хора “, „ неспособни да учат, да имат полезност за учене “, „ годни единствено за някакъв доста първичен ръчен труд “. Малко по-рано в същата лекция назовава ромите в България „ много нападателна общественост с доста нападателно държание “. Прекарва дълго време да изяснява за раждаемостта на „ циг@нките “, която „ раздува общността им “...
 Въпроси от Facebook: Доказани ли са научно изказванията в детска брошура, финансирана от БХК? Въпроси от Facebook: Доказани ли са научно изказванията в детска брошура, финансирана от БХК?
" Имам няколко въпроса към създателите на детската брошура " В като вагина ", финансирана от Български хелзинкски комитет и Български фонд за...
В конспекта от оповестени последващи лекции се срещат заглавия като „ Вълната от " БЕЖАНЦИ ", които навлизат в България, устремени към Европа. Внасят ни ги от Азия и Труция. Колко от тях ще уседнат в България? Какъв е техният профил на обществената пирамида? Като на нашите циг@ни, или още по-злокачествен? “; „ ОБЕКТ на обществената работа - съсредоточаване на внимание, фондове, помощи към ЦИГ@НИТЕ. Те са привилегировано малцинство. " Край на цитатите.
Какво предлага групичката доносниц... ъъъъ, будни студенти? Много ясно - " неотложно уволнение на професора и заместване на курса му с образователна стратегия, която регистрира достиженията на обществените науки и обезпечава на студентите среда, свободна от предубеждения, расизъм и сексизъм ".
Краят на писмото е героичен: " Няма да позволим на реакционерски и фашистки гласове да накърняват традициите на университета и достиженията на обществените науки! "
Пръц.
Кой знае за какво - ни дума за ФАКТИТЕ - радикалния ислямски тероризъм, капсулованите малцинства, увеличаващите се паразитиращи общности, които отхвърлят да извършват отговорностите си, само че пък преследват със зъби и нокти правата си. Все процеси, които прояждат плътта на демокрацията. Ни дума за трите кървави офанзиви единствено във Франция, единствено за месец. Ни дума за тези 61 осуетени атентата единствено там, които щяха да вземат още стотици жертви. Па две думи да бяхте споделили за отрязаната глава на френския преподавател бе, палячовци. Все отново и него го умъртви един подобен като вас.
 Михаил Мирчев: Европа на Ангела Меркел е на колене Михаил Мирчев: Европа на Ангела Меркел е на колене
„ Споразумението с Турция ще е краят на Европейския съюз подобен, какъвто е сега ", сподели Ангел Джамбазки в утринния блок на bTV...
Войната за мозъците на хората продължава още по-яростно. На прицел са университетите - стартовата площадка на интелектуалните елити и ковачницата на хрумвания за действието на обществото. Последният рубеж. " Според Financial Times Сорос е вложил през последните години 32 милиарда $ в опити за разпространяване на демократични идеали посредством университети по целия свят. Синът на Сорос Александър, представен от вестника, сподели: „ Баща ми разбра, че образованието е най-хубавият метод да подсигурява, че полезностите, в които има вяра, ще бъдат възобновени във всяко потомство. “
Виждам, че огромна част от хората се забавляват и подиграват с тая чутовна тъпота. На мен не ми е смешно. Защото фашизмът към този момент е тук. Защото фашистите към този момент се пробват да запушват устите на инакомислещите. Защото в този момент единствено уволняват за инакомислие. Защото в този момент постановат обществена, а след време - за какво не и физическа гибел на съперниците си. И ще режат глави. По остарял табиет ", приключва тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР