“Преди Цветница имаше доста охлабване в поведението на гражданите и

...
Коментари Харесай

Владимир Каролев: Адът след Цветница се отлага за 2047 година />Реклама / Ads
“Преди Цветница имаше много охлабване в държанието на жителите и това нещо се показва с повече от 40 случая дневно “. Думите са на шефа на Националния действен щаб за битка с ковид военачалник Венцислав Мутафчийски.
Изводът му беше допълнен и от упованието: „ разходките и излизането от София по Великден ще се отразят на статистиката на инфектирани след към седмица “.

Накратко, отговорът на въпроса дали „ охлабеното държание “ е причина за по-високия брой случаи, регистрирани на ден, е „ не “. Детайли прочетете в приложената публикация.

Сега разбирате ли за какво военачалник Мутафчийски през днешния ден е споделил, че всеобщото тестване е ненужно? Ако зависеше единствено от него мисля, че би забранил със закон всеобщото тестване. Кой схванал, схванал...

#stayhome хронично болните и техните близки които живеят с тях. И всички да съблюдаваме разпоредбите за разграничаване и стерилизация. И не се панирайте. Няма причина за суматоха. Адът който трябваше да е пристигнал седмица след Цветница се отсрочва за 2047 година.

Владимир Каролев

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР