Преди три седмици, на 15 юли, Атлантическият съвет на България,

...
Преди три седмици, на 15 юли, Атлантическият съвет на България,
Коментари Харесай

Атлантици: Защо областният управител на Пловдив мълчи и бездейства за демонтирането на „Альоша“?

Преди три седмици, на 15 юли, Атлантическият съвет на България, с, прикани регионалните шефове на София и Пловдив да подхващат бързи ограничения за разглобяване на монументите на окупационната руска войска в двата града.

Приветстваме дейните дейности на регионалния шеф на София и виждаме, че след решението на Министерски съвет за деактуване на монумента от обществена в частна държавна благосъстоятелност има изцяло изпълнима опция ПСА / МОЧА в Княжевската градина на София да бъде демонтиран. По този метод решенията на СОС ще бъдат действително изпълнени до локалните избори. Това бе апелът на АСБ и дава отговор на желанието на болшинството жители на София и обещанията на общинските съветници от Демократична България и ГЕРБ-СДС.
За страдание от Пловдив нито чуваме, нито виждаме нещо да се прави.

Новият регионален шеф на Пловдив господин Илия Зюмбюлев дори не откри време да отговори на писмото на АСБ или да разгласи пред пловдивските жители своите планове.
Като водач на Български земеделски народен съюз, една от най-потърпевшите партии в България от руската окупация, господин Зюмбюлев обещаваше на своите симпатизанти и гласоподаватели, че в случай че има лостовете на властта, то той ще демонтира “Альоша ” от тепето в Пловдив.
Обръщаме се непосредствено към господин Зюмбюлев:

Изпълнявайте си обещанията!

И всекидневно информирайте жителите на област Пловдив за вашите планове и дейности.
Вземете образец от сътрудника ви от област София и започвайте работа. Местните избори наближават и всяко безучастие ще бъде осъдено от гласоподавателя. Този път те няма да одобряват оправдания. Вие представлявате изпълнителната власт и държавното управление в област Пловдив. Имате инструментите на властта. Не губете нито ден повече, а работете!

Махнете омразния знак на съветската окупация от най-стария град в Европа!

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР