Преди точно два месеца актьорът Шон Пен се зарече, че

...
Преди точно два месеца актьорът Шон Пен се зарече, че
Коментари Харесай

Как Шон Пен накара цял снимачен екип да се ваксинира

Преди тъкмо два месеца артистът Шон Пен се зарече, че няма да приключи фотосите на сериала „ Gaslit “. Причината – не всички на снимачната площадка са били изцяло имунизирани против Covid-19. Той и членовете на неговата организация CORE работят от началото на пандемията, с цел да подсигуряват проби и ваксини. Затова и артистът отхвърля да бъде част от екип, който включва няколко неимунизирани, като им слага ултиматум да го създадат, с цел да продължат работата по продукцията.

Желанието на Шон Пен  слага в шах и мат NBC Universal, защото не всеки желае да предприеме сходен ход. Екипът на сериала опитва да смекчи събитията и вкарва спомагателни ограничения за за сигурност, с цел да притегли артиста, само че той по този начин и не склонява.
    View this post on Instagram           
Публикация, споделена от Kb (@selfiekingstl)

В последна сметка сътрудниците му са принудени да одобряват изискването, с цел да продължи работата по сериала. Остава въпросът до каква степен сходен ултиматум е добра концепция, шом става дума за отнемане от изконното право на свободен избор. Особено когато се има поради, че с днешна дата интензивно се дискутира неправомерното притискане в ъгъла за имунизация на работното място.

Шон Пен не за първи път показва крайната си позиция по отношение на имунизациите. През август той показа, че въпреки да поддържа някои елементи от Втората корекция, за него „ хората, които без медицински аргументи отхвърлят да се имунизират, насочват зареден револвер в лицата на близките “. По негово мнение имунизацията е единственото средство за унищожаване на опасността от коронавирусната пандемия и за обновяване метода на живот и стопанските системи по света. 
Ерик Клептън с нова протестна ария против имунизациите
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР