Преди точно 10 дни Porsche представи последното поколение на пистовия

...
Преди точно 10 дни Porsche представи последното поколение на пистовия
Коментари Харесай

Близо половин милион лева за базово 911 GT3 RS у нас

Преди тъкмо 10 дни Porsche показа последното потомство на пистовия крал, подобаващ за улицата – 911 GT3 RS. Колата, която е подготвена да покори Нюрбургринг и да сложи нов връх към този момент е налична за поръчка в България, а също по този начин е налична и в конфигуратора на марката за страната ни. Базовият модел се предлага на цена от 479 374 лв., която бързо може да нарасне след прибавяне на няколко варианти.
`Близо

Всъщност тук би трябвало да споменем, че част от по-скъпите варианти, които при предходното потомство се заплащаха, тук към този момент са включени в базовото съоръжение. Така да вземем за пример Club Sport пакета, който включва защитна клетка е изцяло безвъзмезден. За сметка на това пък Weissach пакета, който е съвсем наложителен ще ви коства 72 221 лв.. Той понижава тежестта на колата с 22 кг и включва карбонов челен сплитер, таван, огледала, антикрило, клетка от карбонови нишки, пера на кормилото от магнезий, промени по окачването и 6-точкови защитни колани.
`Близо

Ако изберете цвят по желание ще би трябвало да се разделите с към 8 хиляди лв., само че може да изберете и цвят от заготовка по програмта на Porsche, само че това ще ви коства малко над 27 хиляди лв.. Системата за покачване на предната ос коства малко над 6 хиляди лв. и сигурно бихме я предложили за българските пътища. Спирачната система с керамика прибавя още близо 20 хиляди лв. към сметката. Част от екстрите като LED матрични фарове костват близо 7 хиляди лв., задните светлини с друг цвят прибавят още 1655 лв., а затъмняване на огледалата и стъклата още над 2 хиляди лв..

`Близо

Допълнително може да добавите парктроник откъм гърба и камера за задно виждане, плюс помощник за пътните знаци, които ще ви костват малко над 3200 лв.. В конфигуратора може да добавите още екстри, които да персонализират автомобила с материали по желание за интериора и екстериора, само че ние ще спрем до тук с цена от малко над 600 хиляди лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР