Преди седмица Тото за първи път реши да каже нещо

...
Преди седмица Тото за първи път реши да каже нещо
Коментари Харесай

Тото опита отново, но хората отново намериха за какво да го обвиняват

Преди седмица Тото за първи път реши да каже нещо по отношение на всички рецензии и нападки, които бяха отправени по негов адрес, поради реакциите и дейностите му в изявлението с Тити Папазов в подкаста му " При Тото ".
 Тото проговори за видеото с Тити Папазов -
" Моят смях там е още по-обиден... " - Тото проговори за видеото с Тити Папазов

Извинението на рапъра-водещ

Тогава в малко видео рапърът се извини и съобщи, че осъжда всякаква форма на принуждение и не желае да ѝ дава платформа. Два дни по-късно стана ясно, че от Pepsi са решили да прекратят съдействието си с него. Отменен беше и запис на подкаста му във велинградския хотел " Арте ".

Сега, седмица по-късно, Тото още веднъж разгласява видео в профила си в YouTube, озаглавено " @ToToYotov: Cancel culture ". В близо 13 минути той се пробва да изясни за зараждането и същността на по този начин наречената кенсъл просвета. А именно отричане на дадена персона и нейните достижения най-много в обществените мрежи.

Във видеото има фрагменти, в които Тото влиза в ролята на пандизчия, и на фона на тях, както и на други, го чуваме да споделя за историята на кенсъл културата и че е съвременна версия на остракизъм, зародил се още в Древна Гърция.

Във видеото си рапърът дава няколко образеца за известни персони в Съединени американски щати, които са станали жертва на кенсъл културата, измежду които Джони Деп, Кевин Харт и Кание Уест. След това съпоставя този вид държание със стадния резултат и че може би множеството хора са дезинформирани, когато взимат решението да отстояват дадена позиция.

" Концепцията на канселирането е да накара естествения човек да живее в боязън от това да бъде уволнен, изпъден, унизен, изритан от обществото, което познава. Ако желаеме да създадем положително за нашето потомство и това след нас, дано не започваме с тормоз. Да държиш човек виновен, а не да го буташ до ръба, където е подготвен да отнеме личния си живот, поради неточности, от които към този момент се е научил. "

Видеото на Тото приключва с думите, че в случай че желае да направи смяна в света, то тя би трябвало да стартира с него самия. Както и при предното видео, мненията към видеото в YouTube са изключени.

В профилите си в обществените мрежи обаче ютюбърът Любомир Жечев разгласява видео, изпратено му от няколко разнообразни индивида, което прилича качения от Тото клип. Въпросното видето е озаглавено How Cancel Culture Destroyed an Entire Generation и е публикувано в канала Visual Venture преди повече от година.

" Не съм го гледал още. Ама кажете ми апелирам ви, че есето, което прочете Тото, не е копирано от там, че такива са намеците " , написа Жечев в поста си. В мненията под поста има доста хора, които се съгласяват с това, че в действителност има прекомерно доста прилики сред структурата и наличието на двете видеа.
 Тото, Тити Папазов и Pepsi България - следствията за подскаста
Pepsi не желае Тото - следствията за рапъра започнаха

Позицията на Pepsi България и хотел " Арте "

В профила си в Twitter Любомир Жечев по-късно написа, че изгледал част от видеото на британски и е склонен с изказванията. " Гледах до половината и есето на Тото се оказа 1:1 преведено от това видео. Просто не мога да допускам по какъв начин е допустимо това " , написа той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР