Преди седмица Бояна Шарлопова нагорещи мрежата с горещ кадър от

...
Преди седмица Бояна Шарлопова нагорещи мрежата с горещ кадър от
Коментари Харесай

Шарлопова пак пръска сексапил на плажа

Преди седмица Бояна Шарлопова нагорещи мрежата с парещ кадър от екзотично местенце, което е избрала, с цел да избяга от студа в България и да си подари незабравима почивка. Ето, че към този момент е надалеч по-щедра с фрагментите, а сексапила й провокира нещо ужасно измежду почитателите й. 



Вдовицата на предприемача Стефан Шарлопов, която трябваше да показва мощен дух и устойчивост пред серията от тествания, които животът й сервира, се е отдала на цялостен релакс под жарките слънчеви лъчи на Филипините и не икономисва нито подробност в профила си.

" Най-обичам да откривам нови места и да се срещам с нови култури. Филипините наново ме повикаха, с цел да ги открия по друг метод. Дива природа, острови отвън туристически пренаселените и топло и общително отношение на локалните, постоянно усмихнати, те посрещат живота с танцова стъпка и доста песни ", написа под серията си от горещи снимки русокоската.

Очаквано под фрагментите си, Бояна Шарлопова се радва на десетки похвали - за фигурата, сексапила и излъчването си. Не са необичайност и неприличните оферти, които получава, само че и на които в никакъв случай не дава отговор.





За Шарлопова тежестта от известността от време на време надвива дотолкоз, че й се желае да избяга далеко, където никой не я познава - и както виждаме, открива тъкмо такива местенца, с цел да се развихри същински. А кой е зад фотообектива, към момента е мистерия.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР