Преди състезанието в Zandvoort, австралийският състезател Даниел Рикиардо подкара“ бившата

...
Преди състезанието в Zandvoort, австралийският състезател Даниел Рикиардо подкара“ бившата
Коментари Харесай

С болид от Ф1 по каналите на Амстердам

Преди надпреварата в Zandvoort, австралийският играч Даниел Рикиардо „ подкара “ някогашната си кола от Формула 1 през каналите на Амстердам с лодка. Необичайното пътешестване откри онлайн търга „ A Decade of Daniel “ (десетилетието на Daniel) на Scuderia AlphaTauri в Catawiki, онлайн пазарът за специфични предмети. Търгът е част от поредност от пет онлайн търга тази година, целящи да приближат света на Формула 1 на почитателите.

Общо над 300 колекционерски предмета ще бъдат продадени на търг през 2023 година По време на круиза си по каналите Рикиардо показа най-важните предмети от сегашния търг. Акцентът е върху болида от Формула 1 STR7. Рикиардо кара тази кола през първия си сезон със Scuderia Toro Rosso през 2012 година, отбелязвайки първите си точки във Формула 1.

В допълнение към този неповторим продукт, почитателите на Catawiki могат да закупят продукти от сезон 2013 на Рикиардо - годината, в която той си обезпечи мястото в Red Bull Racing и означи 20 точки в шампионата. Сред предметите са подписан спортен костюм и балаклава.

Търгът на Десетилетието на Даниел включва и други колекционерски предмети напряко от архивите на Scuderia AlphaTauri и Scuderia Toro Rosso, деликатно подбрани от специалистите по моторни спортове на Catawiki. Акцентите включват модела STR4 от 2009 година, скоростна кутия от болида STR8 и спортния костюм на Макс Верстапен Scuderia Toro Rosso от 2016 година Предмети с подписи на водачи от сегашния сезон на F1 също ще бъдат продадени на търг.

Марк Янс, специалист по Формула 1 в Catawiki, разяснява: „ Да можеш да продадеш на търг дебютната кола на Scuderia Toro Rosso на Даниел Рикиардо е нещо доста особено. Особено тъй като тази кола в този момент превзема освен бетона, само че и каналите на Амстердам, което прибавя неповторима глава в пътуването на болида “.

Търгът „ Десетилетие на Даниел “ с над 70 предмета е онлайн до 3 септември 2023 година Част от приходите от него ще бъдат дарени на Wings for Life, фондация с нестопанска цел, отдадена на подпомагането на хората с контузии на гръбначния мозък. Допълнителни търгове от Scuderia AlphaTauri и Catawiki ще се проведат през септември, ноември и декември тази година.

Първият търг като част от съдействието на онлайн пазара със Scuderia AlphaTauri през юни тази година притегли повече от 200 000 гости от Амстердам, Япония и Хавай, които подадоха над 2500 предложения. Тази реакция на почитателите отразява ентусиазма към спортните сувенири, една от най-бързо разрастващите се категории в Catawiki.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР