Преди само осем състезания Фабио Куартараро водеше с цели 91

...
Преди само осем състезания Фабио Куартараро водеше с цели 91
Коментари Харесай

Куартараро: Битката не е свършила

Преди единствено осем надпревари Фабио Куартараро водеше с цели 91 точки на Франческо Баная в генералното класиране в MotoGP. Сега обаче водачът на Ямаха изостава с 14 пункта от своя италиански противник, който ще има първи късмет да си подсигурява купата в кралския клас за този сезон по време на неделната Гран При на Малайзия.

Пред началото на уикенда на „ Сепанг “ Куартараро бе част от формалната конференция, в която съобщи, че това завръщане на Баная демонстрира, че борбата към момента не е решена.
 Баная: За момента се усещам спокоен Баная: За момента се усещам спокоен
„ Все още не е свършило. След като той го направи, ние също ще можем. Както споделих, втората половина на сезона беше кошмарна за нас, само че ние би трябвало да загърбим това и да се представим на равнище в последните два старта “, сподели Куартараро.

„ Сега аз нямам какво да изгубвам, тъй че ще натискам на най-много през цялото време на уикенда, ще направя някои промени по мотора още в самото начало. След това ще се опитам да донастроя мотора, тъй като до в този момент не върших доста промени, тъй като се усещах добре през цялото време на уикенда. Сега обаче ще върша промени даже и да се усещам добре “, съобщи още водачът на Ямаха.
 Как Баная може да завоюва купата в MotoGP тази неделя? Как Баная може да завоюва купата в MotoGP тази неделя?
Една от главните аргументи Куартараро да загуби целия си задатък, който бе построил в първата половина на сезона, са четирите нули, които той записа в последните осем старта. В същото време Баная записва 4 победи, 1 второ и 2 трети места в този интервал, до момента в който международният първенец има единствено едно призово класиране, второ място от Гран При на Австрия.

Снимки: MotoGP

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР