„Преди събирахме капачки за кувьози, след Промяната събираме заплати за

...
„Преди събирахме капачки за кувьози, след Промяната събираме заплати за
Коментари Харесай

Георгиев, БОЕЦ: Събирахме капачки за кувьози, а след Промяната събираме заплати за снаряди

„ Преди събирахме капачки за кувьози, след Промяната събираме заплати за снаряди. А къде е страната? “, написа в профила си във „ Facebook “ водачът на БОЕЦ Георги Георгиев.

„ Вече „ дарихме “, съобщи той и акцентира, че някогашният министър председател Бойко Борисов „ подари три милиарда лв. от нашите пари на Путин за „ Турски поток “. Това е по 1500 лв., или по една междинна заплата от всеки работещ българин “.

„ Не слушам и не виждам държавното управление и Кирил Петков да вършат нещо по сигналите на БОЕЦ за този обир. Омертата е по мощна от всеки път. Вместо това и вместо държавното управление да вземе решение и да подкрепим Украйна с въоръжение, желаят от нас да даряваме “, съобщи Георгиев.

Той цитира думите на Кирил Петков, че „ страната сме всички ние “, само че попита за какво откакто ние сме страната нашият глас не се чува и за какво би трябвало да вършим работата на управниците ни.

„ Защо Пеевски, Борисов, Гешев, Цацаров и бандата им, които ограбиха милиарди от нас, „ от страната “ остават недосегаеми? Защо БОЕЦ сме съвсем сами пред Висш съдебен съвет в борбата против мафията и Гешев? “, сподели водачът на БОЕЦ и акцентира, че „ когато би трябвало да даваме, „ ние сме страната “, а когато пожелаваме от политиците да извършват обещанията си, внезапно се оказва, че желаеме да им счупим страната “.

Според него страна би трябвало да се ръководи с кураж, жертвоготовност и мощ да отстояваш правила и цели. „ А страна, която е завладяна от мафията изисква още повече храброст и неотстъпчивост от своите управници “, безапелационен е Георгиев.

„ Нужни са бойци, а не счетоводители и пишман политици. После ще пристигна времето и на специалистите, на мениджърите и партийците “, счита той.

Георгиев е на мнение, че с изключение на в Украйна, война се води и в България.

„ Мафията разгласи тази война на жителите и тя също коства човешки животи. И с цел да си върнем достолепието, като народ и страна първо би трябвало да спечелим тази война. Иначе без значение кой е на власт, корумпетата, рубладжиите, ченгетата и мутрите ще ни редят живота и ще продължаваме да се давим в кочината им “, съобщи той.

Георгиев прикани българските жители да не губят религия. От думите му излиза наяве, че той планува предварителни парламентарни избори, които обаче няма да са последни.

„ Ще си извървим пътя, ще си изборим борбите и ще се преборим с всичко, значимото е да не се отхвърляме. Битката продължава “, сподели в умозаключение водачът на БОЕЦ.


Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР