Преди по-малко от година стана ясно, че Юън Макгрегър е

...
Преди по-малко от година стана ясно, че Юън Макгрегър е
Коментари Харесай

Юън Макгрегър отново се ожени

Преди по-малко от година стана ясно, че Юън Макгрегър е станал татко за пети път. Той се снабди със наследник от Мери Елизабет Уинстед. Ето че двамата артисти са решили да създадат връзката си напълно публична.

Макгрегър и Уинстед са се оженили през миналия уикенд.

Според информацията на People церемонията е била скромна и в стеснен кръг единствено от " близки другари и родственици ". Събитието се е провело в дома на двойката в Топанга Кениън, Лос Анджелис.



51-годишният Макгрегър и 37-годишната Уинстед водят непретенциозен живот надалеч от медиите, любуват се на времето измежду природата и самата им женитба е била на открито.

Двамата се срещат по време на фотосите на сериала " Фарго " в края на 2016 година По това време и двамата са женени, а Мери подава молба за бракоразвод напролет на идната година. Юън пък завърши развода си с Ийв Мавракис, с която е женен 22 години, през лятото на 2020 година



Синът на Макгрегър и Уинстед Лори се ражда през юни 2021 година Това е първо дете за нея, до момента в който той има четири дъщери от Мавракис - 26-годишната Клара, 20-годишните Джамиан и Естер, и 11-годишната Анук.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР