Преди осем месеца бившият футболист пусна имота с площ 450

...
Преди осем месеца бившият футболист пусна имота с площ 450
Коментари Харесай

Никой не иска да спи в леглото на Джизъса за 1,4 млн. лв.

Преди осем месеца някогашният футболист пусна парцела с повърхност 450 кв.м. за продажба, само че и до през днешния ден искащи няма. Брокери разкриха пред Lupa.bg че никой не е поискал да отиде и да прегледа палата, камо ли да го купи. Бившият участник от „ ВИП Брадър” желае 1.4 млн. лева за първокласния дом, което прави по 3 хиляди лв. на квадрат. Цената не е толкоз висока, като се вземе поради фактът, че къщата е с дизайнерски мебели по последна мода. Екс футболният национал пусна къщата за продажба при започване на октомври, само че искащи да се бръкнат с над милион лв. липсват и до през днешния ден.

Според експерти, аргументите за каръка са няколко. Първо, чака се срив в цените на парцелите, по тази причина хората с копнеж да са новодомци стискат кесиите. Втората е, че скъпите парцели по принцип се продават по-трудно. И още една – мистична - множеството от възможните купувачи са фамилни мъже, а съпругите им не желали да спят в леглото, където Джизъса палувал всеки ден с разнообразни дами. Достопочтените дами считали, че тази къща не е на шанс и може да им донесе раздори и раздели. Гелосаният ритнитопковец поверил продажбата на опитни брокери, които създали положителни фотоси и показали палата във допустимо най-хубавата светлина. Изтъкнали, че домът се намира в екологично чист регион, разполага със сауна, джакузи, два дрешника, две тераси и още куп екстри, само че даже и тези уловки не съблазняват евентуалните купувачи с непотребни 1,4 милиона лв..

Набожният състезател с татуси построи двореца през 2010-а година, където заживя с някогашната си към този момент половинка Христина Витанова, само че след множеството му изневери гимнастичката го изгони от живота си. Благой ѝ остави в баровския дом, където хубавицата да отгледа двете им деца Йоана и Давид. След като се разведе със брачната половинка си Есмер Омерова и рускинята му взе всички пари, набожният футболист се принуди да изгони някогашната и децата си от вкъщи, с цел да го разгласи за обмен. С този съвсем милион и половина, който се надява да вземе от жилището, Джизъса се надява да закрепи неприятното си финансово положение и да си купи собствен апартамент за по-скромни пари, тъй като сега живее чартърен в квартал " Бояна " дружно с годеницата си Златка Райкова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР