Преди около две седмици, по време на официално събитие в

...
Преди около две седмици, по време на официално събитие в
Коментари Харесай

Колко струва новата топ лимузина на BMW у нас?


Преди към две седмици, по време на публично събитие в столицата, BMW сподели своята нова върхова лимузина 7 Series в електрически вид с името i7, а в този момент моделът към този момент е наличен за настройване в формалния уебсайт на марката за България. Електрическата лимузина предлага голям брой варианти, част от които могат да усилят цената доста.

 Ето какъв брой коства новата топ лимузина на BMW у нас - 2 Базовият модел стартира от 262 750 лв., като думата базов, може би не е най-точното определение за електрическа лимузина с 544 конски сили, задвижване на четирите колела и ускоряване от 0 до 100км/ч за 4.7 секунди. Колата се предлага в бял цвят с 19 или 20-цолови джанти, няколко типа тапицерии от изкуствена кожа и разнообразни материали за детайлите в интериора. Получавате още разнообразни системи за асистиране на лидера и сигурност, щори на задните прозорци и голям брой улеснения за пасажерите на задните седалки.

 Ето какъв брой коства новата топ лимузина на BMW у нас - 3

Ако се развихрите, обаче и решите да добавите безусловно всички варианти в конфигуратора, то ще би трябвало да се „ бръкнете “ с още 130 хиляди лв. и да платите 392 248 лв., с цел да поръчате автомобила. В подобен случай получавате двуцветна багра за 24 хиляди лв., кожа и дървени приложения в интериора за 1621 лв., M противоречив пакет за 13 979 лв., автоматизирано отварящи се и затварящи се порти за 3039 лв., кристални светлини за 4254 лв., вътрешно съоръжение за 22 285 лв., мултимедия за задните места с 31-инчов екран за 9 хиляди лв., озвучителна система за 11 750 лв. и други.

 Ето какъв брой коства новата топ лимузина на BMW у нас - 4
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР