Преди около десетилетие Боян Къркич направи професионалния си дебют, а

...
Преди около десетилетие Боян Къркич направи професионалния си дебют, а
Коментари Харесай

Американци са по петите на Къркич

Преди към десетилетие Боян Къркич направи професионалния си дебют, а съгласно упованията трябваше да се трансформира в идната перла от школата на Барселона - “Ла Масия”. Нещата обаче по този начин и не се развиха по нужния метод, Боян не се трансформира в машината за голове, която бе в юношеските обединения на “лос кулес”, а все още е футболист на Стоук Сити, откакто мина през Рома, Милан и Аякс и в това време игра и за Майнц 05 и Алавес.

Досега през сезона 28-годишното острие има единствено един гол в общо петнадесет мача за “грънчарите” - 13 в Чемпиъншиоп и още два за Купата на Лигата. The Sun оповестява, че сериозен интерес към възможен трансфер на Боян има от страна на американския Ню Инглънд Революшън. Участникът в МЛС е бил по петите на Къркич още през лятото, само че тогава до договорка не се е стигнало, а в този момент тематиката още веднъж е на дневен ред.

Според британското издание от Стоук даже са подготвени да пуснат без трансферна сума, с цел да се освободят от заплатата му, която е в размер на съвсем 50 000 паунда седмично или близо 2.5 милиона паунда на година.

Ню Инглънд може да предложи на Боян, който има един мач за националния тим на Испания, към $65 000 седмично заплащане.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР