Преди обяд над Черноморието ще има временни разкъсвания на облачността.

...
Преди обяд над Черноморието ще има временни разкъсвания на облачността.
Коментари Харесай

Утре следобед по Черноморието - облачно и с превалявания на места

Преди обяд над Черноморието ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Следобед ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури ще са сред 26° и 29°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

През идващото денонощие въздушната маса над страната ще остане неустойчива. През нощта над по-голямата част от страната ще има има забележителна облачност и тук-там в Централна България, а след среднощ и в северозападните региони ще превалява дъжд. Сутринта облачността краткотрайно ще се раздра и намалее, само че около Дунав видимостта ще бъде понижена.

През деня облачността ще бъде най-вече забележителна, в следобедните часове и до среднощ ще е купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд съпроводени с гръмотевици. В планинските региони явленията ще са краткотрайно интензивни. Дневните температури едва ще се покачат и оптималните ще са най-вече сред 26° и 31°, в София - към 26°.

Над планините облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места в масивите от Западна и Централна България ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра - към 20°, на 2000 метра - към 13°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР