Преди няколко седмици ви разказахме за организираната погача от актрисата

...
Преди няколко седмици ви разказахме за организираната погача от актрисата
Коментари Харесай

Арабско име, БГ традиция! Домашен, но стилен празник за сина на Сами Хосни

Преди няколко седмици ви разказахме за проведената погача от актрисата от българския сериал " Содия - Ден и Нощ " Бояна Генова за първородния ѝ наследник Борис, който се появи на 18 октомври. Типично по инфлуенсърски моделката показа фрагменти в обществените мрежи, на които виждаме обилна декорация, звездни тоалети, огромна торта и десетки сладки вкусотии. На ритуала по традиция участват единствено дами, само че на фотосите видяхме ѝ половинката ѝ Манол, който очевидно е решил да се появи за малко.

Виж още: Няма лято, няма зима! Фифо зарадва дамите със секси фотоси, мъже го засипаха с похвали

На 1 ноември риалити звездите Сами Хосни и Мила Савова станаха родители за първи път на дребния Тарек, който се роди цели 4, 025 кг и 52 см. Самата Мила разкри в стори какво значение от арабски носи името на новото попълнение на фамилията - " Тарек - утринна звезда ". Точно по тази причина фитнес инструкторът подари на половинката си диамантено златко колие с 9 прогресивно възходящи диаманта, отговарящи за всеки месец през бременността, завършващи със звезда.

Виж още: И тя е Мирела, само че тя към този момент е певица на Alpha Music! Новата на Галин - копие на останалите

Дойде време и дребният Тарек да отпразнува своя първи празник. От фрагментите, които Мила показа в персоналния си Instagram профил, разбираме, че погачата му е била в дома на фамилията с приятелки, измежду които и инфлуенсърката Йоана Петрова. От минали сторита знаем, че двете са съседки и постоянно си вървят на посетители. Йоана към този момент има две деца, тъй че Савова може доста неща да научи от нея. 

Виж още: Какво се случва? Ники Михайлов гушна друга, разграничени ли са с НиЛо

Мила е огромен последовател на здравословното хранене, само че около бременността рестриктивните мерки малко са на назад във времето. На погачата виждаме разнообразни сладки вкусотии и колкото и да е дейна в обществените мрежи, половинката на Сами Хосни е надалеч от суетна кифла - инфлуенсърка, която мисли единствено за това по какъв начин наподобява. В момента несъмнено Мила се е отдала на това да бъде грижовна майка и макар многото задължения около Тарек, тя въпреки всичко съумява и да работи. Едно голямо отлично!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР