Преди няколко седмици шеф Иван Манчев събра близки и приятели

...
Преди няколко седмици шеф Иван Манчев събра близки и приятели
Коментари Харесай

Шеф Петров се натресе неканен при колегата си шеф Манчев! Опитва се да изчисти скандалното си име

Преди няколко седмици началник Иван Манчев събра близки и другари на изтънчен коктейл по случай представянето на новата си книга „ Кошмари и фантазии “. На празненството обаче се появил и неговият сътрудник началник Борис Петров, който нашумя около изявата си в последния сезон на „ ВИП Брадър “, разбра HotArena.

Кулинарят не е бил измежду поканените, издаде вестник „ Шоу “. Преди началото на събитието началник Таньо Шишков, който е дясната ръка на Манчев, разговарял с Деси Цонева. Двамата обсъждали началник Петров, за който Деси попитала дали е канен. Реакцията на Шишков била показателна, че не е. Уви, малко по-късно на вратата се задал самият Петров. Той поздравил Манчев и му дал 30 лева за книгата му, споделя кореспондент на „ Шоу “.

Говори се, че с появяването си на празненството Борис се опитвал да почисти скандалния си имидж на гърба на по-известните готвачи. Факт е обаче, че е новобранец в кулинарните среди. Причина за това е изисканият му ресторант, който провокира злоба, защото събира видни политици и предприемачи.

А спомняте ли си началник Петров по какъв начин оплю Манчев? „ Манчев няма потенциала на Гордън Рамзи, няма философията му. За Манчев беше доста значимо да се демонстрира по малкия екран. Той не е готвач. Той е управител. Неговата цел беше да мине на всички равнища “, показа преди време началник Петров пред „ Шоу “.

Говори се, че участникът-кулинар във „ ВИП БРАДЪР “ 2017 не се схваща с всички известни готвачи, освен с Иван.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР