Преди няколко месеца създаде специална колекция с акцент върху известния

...
Преди няколко месеца създаде специална колекция с акцент върху известния
Коментари Харесай

Кой пренаписа известния монограм на Louis Vuitton?

Преди няколко месеца сътвори специфична сбирка с акцент върху известния си монограм, с който нормално разпознаваме чантите на марката. Сега обаче го виждаме в малко по-различна и артистична версия, още веднъж в капсулна сбирка, в която френската фешън къща си сътрудничи с известния швейцарски художник Урс Фишер, чиито съоръжения постоянно се одобряват извънредно спорно в арт средите.

Именно на неговата изобретателна сила обаче се доверяват от Louis Vuitton, с цел да преобрази известния монограм. Фишер го прави малко по-ръкописен и отегчителен, представяйки го в две контрастни версии – сред бяло и черно и черно и алено.
               

“Като се има поради статуса на монограма на Louis Vuitton, взех решение да го обрисувам на ръка, изцяло непринудено, като че ли го очертавам по памет “, споделя художникът.

Освен върху емблематични модели на марката виждаме новата версия на монограмa и върху рокли, спортни дрехи, връхни облекла и даже маратонки, които изцяло приключват един извънредно артистичен тоалет в total look на Louis Vuitton.

Това е второ съдействие сред художника и. През 2019-а той е един от шестимата актьори, които са поканени да създадат дизайн на чантата Capucines като част от капсулната сбирка Artycapucines.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР