Преди няколко месеца Димитър Рачков й показа вратата, защото проумя,

...
Преди няколко месеца Димитър Рачков й показа вратата, защото проумя,
Коментари Харесай

Удари кьоравото: Вижте кой богаташ забърса златотърсачката Анита Димитрова!

Преди няколко месеца Димитър Рачков й сподели вратата, тъй като проумя, че тя в никакъв случай не го е обичала същински, а просто се е възползвала от преимуществата на връзка с него. Той й би шута, а Анита Димитрова вместо да му потвърди обичта си, в случай че в действителност е изпитвала такава, се фръцна, изтри всичките си мемоари с него в нета и хукна на лов за нови наивници.

Междувременно, несъмнено, тя стартира работа в организация за недвижими парцели и стана брокер на едни от най-скъпите къщи у нас. Уж преди време работеше в банка, само че бързо се " преквалифицира ", защото надуши, че около продажбите на парцелите, ще може по-често да се среща с финансово " тлъсти " клиенти.

И ето на, напъните й дадоха резултат. Анита, която бе съвсем на годините на сина на Рачков като се хванаха във връзка, към този момент се радва на нов мангизлия. Този път обаче милионерчето наподобява много по-близо до нейната възраст, доста по-млад е от Рачков.

" Анитка очевидно осъзна, че с чичковците може да си прекарва хубаво, само че това ще е до време. Тя не ги харесва като за леглото и търси тръпка другаде, а те пък я желаят главно поради него. Защото другояче какво да си приказват двамата при сходна чудовищна разлика. Та те нямат никакво подобие в мисленето ", разясняват общи познати на Рачков и на Димитрова.

Инфо: България през днешния ден

 

Тагове: Рачков Анита Димитрова Димитър Рачков агенция за недвижими имоти имоти брокер милионер
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР