Преди няколко години Моника Валериева бе обрана, а от дома

...
Преди няколко години Моника Валериева бе обрана, а от дома
Коментари Харесай

Бижута за хиляди: Моника Валериева навакса с откраднатите скъпоценности

Преди няколко години Моника Валериева бе обрана, а от вкъщи ѝ изчезнаха скъпи бижута и пари. Плеймейтката бе съкрушена, а и всеки на нейно място би се чувствал по този начин.

Днес обаче наподобява, че професионалната изкусителка си е възвърнала увереността и спокойствието, в случай че съдим по демонстрацията, която направи в Instagram.

Виж още: Първа погача за годината! Поли и Митко от " Един за различен " с още един готин миг

Става въпрос за фотото горе, на което Моника демонстрира красива огърлица, блестящи обеци и доста огромен пръстен. Не сме експерти, само че подозираме, че камъните на са циркони, а диаманти. Металът - бяло злато. Само подозираме, тъй като въпреки всичко Валериева не е от мацките, кито ще носят всичко.

Виж още: Планинските курорти не са за сиромаси: Антоанет Пепе и Иво Карамански на зимна ваканция 

Моника рядко демонстрира бижутата си, само че в този момент очевидно е държала да се изфука с придобивката си. Иначе неотдавна Моника бе на почивка в Дубай, където бе с гаджето си Меди. Общите им фотоси ту се появяват, ту изчезват от обществените мрежи, което нервира част от почитателите им. Последно за връзката на двамата " заприказва " едно стори на Меди, на което разпознахме дома на моделката, а на самото видео артистът си играеше с домашния любим на половинката си.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР