Преди няколко дни звездата на Лудогорец Кирил Десподов разкри неприятна

...
Преди няколко дни звездата на Лудогорец Кирил Десподов разкри неприятна
Коментари Харесай

Кметът на Кресна към Десподов: Добронамерените лаици са изключително опасни за обществото

Преди няколко дни звездата на Лудогорец Кирил Десподов разкри неприятна преживелица, при която кметът на родния му град Николай Георгиев му е забранил да помогне за празник в детска градина. Георгиев му отговори. „ Няма по какъв начин да съм против децата и организирането на празненство за тях, само че си има процедура, има правила, които би трябвало да се съблюдават от всички. И няма никакво значение кой какъв е, тъй като най-важни са децата “. 

Това сподели за „ Телеграф “ кметът на община Кресна – Николай Георгиев. Според градоначалника срещата в детската градина не е била съгласувана с вр.и.д. шеф госпожа Йоргова, а е плод на персонален контакт на футболиста с учителки. Това е в прорез с административната процедура и основава казус, който докара до спор в детското заведение. Кметът признава, че Десподов е един от най-хубавите български футболисти, само че съгласно него нищо не схваща от административен ред и правила. 
 Благородна концепция провокира скандал сред Десподов и кмета на Кресна Благородна концепция провокира скандал сред Десподов и кмета на Кресна
„ А те не са самоцел, те пазят живота и здравето на децата в детската градина. Извеждането им отвън детската градина става единствено и само с разрешението на управлението на детската градина и на всички родители, които е нужно да подпишат нарочни заявления. Община Кресна също носи отговорност за децата. Тази процедура не е спазена. Децата от детската градина не могат да се хранят в ресторант, без значение кой заплаща. Има повече от строги правила за изхранването им, които не могат да бъдат заобиколени поради който и да е. Тук още веднъж има поредност от нужни дейности, които би трябвало да бъдат подхванати наложително, с цел да се подсигурява сигурността, живота и здравето на децата, когато са в група “, сподели още Николай Георгиев. 

Той признава, че цени гения на Десподов и се възхищава на уменията му, само че няма по какъв начин единствено поради това да загърби служебните си отговорности и отговорности, с цел да угажда на „ прищевките му, тъй като се споделя Десподов, Иванов или Петков “. „ Похвално е, че желаете да вършиме положително и го вършиме за децата на Кресна, само че дано това не става за сметка на разпоредбите. Ако, не дай Боже, на някое от дечицата му прилошее, почувства се неразположено или го ударят по нехайство, Вие ли ще носите отговорност? Ще платите на Прокуратурата, с цел да не стартира инспекция по случая? Ще отбраните шефа на детската градина от дисциплинарната отговорност? Ще снемете отговорността на кмета? Добронамерените лаици, господин Десподов, са извънредно рискови за обществото и Вашият безразсъден пост е най-категоричното доказателство за тази теза “, написа в обществените мрежи кметът Георгиев. Той приема нападките към него, считайки, че те са плод на неразбирането на Десподов, тъй като въпреки всичко е футболист, а не админ. 

„ Бъдете здрав и, апелирам Ви, следвайте открития ред. Той е за всички. И за Вас, и за мен “, приключва отговора си градоначалникът на Кресна. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР