Преди няколко дни стана известно за раздялата на актьора Леонардо

...
Преди няколко дни стана известно за раздялата на актьора Леонардо
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо с нова любов след раздялата с моделката Мороне

Преди няколко дни стана известно за раздялата на артиста Леонардо ди Каприо с моделката Камила Мороне след 4-годишна връзка.

Според слуховете, артистът към този момент й е намерил заместничка: още през юли западни публицисти го видяха в компанията на украинската блогърка и моделка Мария Берегова - тя прекара с Ди Каприо на яхтата му в Сен Тропе.

Мери е на 22 години, неотдавна е скъсала с арабски предприемач, за който се твърди, че бил „ дясната ръка “ на Муамар Кадафи. Съдейки по обществените мрежи, Мария Берегова, сходно на Лео, също е захласната от океана, световното стопляне, климата и опазването на околната среда. А може Би хитро да се промъква до него.

Мненията на таблоидите за нейната народност са разграничени: някои пишат, че тя е украинка, други - рускиня. Някой измисли история, че тя е щерка на някакъв украински олигарх, живеещ в Швейцария. Независимо от националността, Маша е на 22, тъй че има цели три години преди Лео да я изпрати в пенсия, написа телеграм каналът „ Небожена “.

Причините за раздялата на Ди Каприо и Камила Мороне не са известни, само че в мрежата към този момент се появиха доста мнения по тази тематика. Феновете видяха, че артистът в никакъв случай не се среща с девойки над 25 години. Камила навърши 25 години това лято - малко преди да се раздели с Ди Каприо.

Познати на артиста клюкарстват, че Лео се опасява от сериозна връзка. Той е сигурен, че на 25 девойките към този момент мечтаят за женитба и деца, а 47-годишния ерген не е подготвен за това. Все още се усеща като млад купонджия. И не желае да вижда жена до себе си, която да го тика към отговорности.

Интересното е, че на 16 юни последната пристрастеност на Ди Каприо навърши 25 години, а от 4 юли те към този момент не са били виждани дружно. Тоест, на рождения ден на Камила Мороне, Лео също изигра любящо гадже, изчака 2 седмици, а след това й връчи оставка, написа телеграмният канал " Само за всеки ".

Преди това Ди Каприо е имал любовни афери с доста известни дами, в това число моделите Жизел Бюндхен, Нина Агдал, Ерин Хедъртън, Тони Гарн, Бар Рафаели, Кели Рорбах и актрисата Блейк Лайвли. По време на връзката с артиста всички те бяха под 25 години.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР