Преди няколко дни младият поп фолк певец Денис Теофиков сложи

...
Преди няколко дни младият поп фолк певец Денис Теофиков сложи
Коментари Харесай

Наш известен репортер сподели интервю с Денис Теофиков и предизвика силни емоции

 Преди няколко дни младият поп фолк артист Денис Теофиков постави завършек на живота си, скачайки от 7-ия етаж от столична жилищна кооперация, само че мистерията към гибелта му занапред ще се разплита.

В своя профил в Инстаграм Боби Star Reporters неотдавна показа история, която провокира небивали реакции измежду почитателите му. Става дума за доста прям диалог с Денис Теофиков на светско празненство, което за изненада на Боби - младият реализатор след това изискал да бъде свалено, тъй като продуцентите му го натискали. За какъв тъкмо напън приказваме обаче, доста истории като тази занапред ще демонстрират!

" Искам да ви опиша една история... Имаше събитие в клуб Мегами в София. Сред гостите имаше много актьори и музиканти и един от тях беше Денис. Видяхме се преди премиите. Денис пристигна да ме поздрави, разменихме думи и му споделих: " Човече, в никакъв случай не сме правили изявление с теб, дай да създадем в този момент. " Той се усмихна притеснително и ми сподели, че по принцип не обича да се демонстрира доста, само че пък за какво не. Пуснахме камерата и направихме едно изявление, в което Денис беше извънредно непретенциозен и си личеше, че се тормози да приказва за себе си.

" След няколко дни пуснах изявлението в ютуб. Абсолютно неподправено и без никакъв монтаж. За към 1 час влезе в трендинг и хората започнаха да го разясняват. Тогава ми звънна телефона. Беше чужд номер. Вдигнах.

- Ало, братле, Денис се обажда. Как си? Пуснал си изявлението с мен.

- Да, харесва ли ти? Видя ли, че влезе в трендинг. Хората крепко се изкефиха.

Денис замълча...

- Да, само че би трябвало да го свалим... Ако имаш опция - неловка пауза.

- Но за какво Денис? Интервюто е мега крепко. Хората те харесват откровено. Защо би трябвало да го махам?

Денис мълчеше. Личеше си, че нещо не е окей.

- Просто - продължи той - продуцентите ме натискат да го махам. Държал съм се несъответстващо. Не им харесва и ми споделиха да приказвам с теб да го махна. Моля те, братле, доста ми е значимо да го свалим.

- Ама по какъв начин по този начин несъответстващо?! Хората пъклен доста ти се кефят, брат.

- Да, бе, брат, склонен съм с теб - продължи Денис - само че доста те апелирам. Можеш когато и да е да ми звъннеш за каквото и да е, само че просто обстановката е такава, че това изявление ми основава изключителни проблеми.

- Добре, Денис. Трия изявлението и завършваме проблема.

- Много ти благодаря!

И затворихме. Изтрих изявлението. Не можех да допускам за какво за едно нормално изявление го карат да го свалим и кои са тези продуценти, които са го натискали. Дори не попитах... Но ви споделям - такава е истината ", написа Боби Star Reporters в Инстаграм. 

Ето го и сваленото видео!

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР