Преди няколко дни феновете на Клеър Фой - актрисата, която

...
Преди няколко дни феновете на Клеър Фой - актрисата, която
Коментари Харесай

Защо звездите не дават автографи със син химикал

Преди няколко дни почитателите на Клеър Фой - актрисата, която изигра младата Елизабет Втора в сериала The Crown, останаха сюрпризирани от отхвърли й да даде подпис. 39-годишната Фой посегна да се разпише на почитател, а по-късно се отдръпна.
 Питър Морган и по какъв начин гибелта на Елизабет Втора е трансформирала последния сезон на The Crown
Неочакваните последствия от гибелта на Елизабет Втора

Върху финалния сезон на The Crown

" Не подписвам със синьо ", са думите й, както може да се види от видеоклиповете, споделени в обществените медии. И до момента в който много хора видяха в това някаква рекламация, в действителност нежеланието на Клеър Фой да дава подпис със наследник химикал има разумно пояснение.

" Повечето звезди и спортисти имат указания да не се разписват със наследник химикал, когато дават подписи - подписът им може да бъде сканиран и " комплициран " на каквото си пожелаете, а по-късно продаден ", разяснява консуматор в Instagram.
 Вратарката на британския народен тим Мери Ърпс

Вратарката на британския народен тим Мери Ърпс

Друг добавя, че подписите с цветно мастило, друго от черно, се продават на по-висока цена в eBay и някои от звездите не желаят да подтикват тази търговия. Втората причина е, че документи, подписани със синьо мастило, елементарно могат да бъдат фалшифицирани.

Последното пък е и разумното пояснение на това множеството звезди да отхвърлят да дават подписи на празни листове. А Клеър Фой дава подпис с черен тънкописец секунди, откакто отхвърля да се подпише със синьо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР