Преди минути служителят в КОЦ-Враца Илиян Нисторов разпространи апел за

...
Преди минути служителят в КОЦ-Враца Илиян Нисторов разпространи апел за
Коментари Харесай

Лоши вести! Спешно е необходима кръв за спасяването на д-р Григор Томов от Враца, обявиха кампания за даряване

Преди минути служителят в КОЦ-Враца Илиян Нисторов популяризира зов за събиране на кръв, нужна за спасяването на доктор Григор Томов, видя кореспондент на организация BulNews.
Директорът на Онкодиспансера пострада при тежка злополука на Е-79 край Скравена, за която медията ни заяви нощес.



Д-р Григор Томов е в реанимацията на „ Пирогов “ в извънредно тежко положение, с действителна заплаха за живота. Публикуваме цялостния текст на апела на неговия зависещ:
Уважаеми врачани,
На 22-ри вечерта сред Новачене и Скравена неуместно пострада най-дългогодишния управленец в областта на опазването на здравето във Врачанска област и настоящ шеф на КОЦ-Враца ЕООД, доктор Григор Томов.
Умолявам, всички негови другари, познати, сътрудници и родственици да дарят кръв в Кръвопреливен център-Враца работещ от 8.00 до 13.00 ч. или в София в Националния кръвопреливен център до ж.п. гарата, който работи всекидневно от 8,00 до 12,00 часа и от 13.00.до 16.00 часа. За задачата е належащо искащите да дарят кръв, за спасяването на доктор Томов, да запишат трите му имена и ЕГН (в центъра с цел да се изпрати персонално за него), които ще им ги предам на персонални във ФБ или на Вайбър.
 Умолявам искащите да оказват помощ и кръводарят на 24-ти и най-късно 25 - ти август 2022г.
 С почитание към кръводарителите: Илиян Нисторов
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР