Преди месец-два член на ВСС заяви, че би чул за

...
Преди месец-два член на ВСС заяви, че би чул за
Коментари Харесай

Съдия Емил Дечев: Прокурори се правят на ни чул, ни видял за Но...

Преди месец-два член на Висш съдебен съвет съобщи, че би чул за Нотариуса от Цариградска, само че не считал, че е толкоз авторитетна фигура. И това се споделя от член на ВСС; Малко след убийството на Мартин Божанов в предаване по Българска национална телевизия ръководителят на асоциацията на прокурорите, който дава отговор за професионалната организация на прокурорите съобщи, че не бил чувал за Нотариуса, разясни той в " Честно казано с Люба Кулезич "

 

Съдийската гилдия, осъдила тези закани, основна дирекция осигурила защитата, излизат филмите на АКФ и през 2024 г.  този прокурор декларира, че не бил чул за Нотариуса.

 

 

Той разяснява и промените в правосъдната система: Сега се цели да се спре промяната, която бе почнала. За мен измененията в Конституцията за правосъдната власт са удачни. Проблеми има за служебното правитество. Но те не бяха в първичния план на ПП-ДБ.
Трябваше държавното управление да остане като служебно държавно управление, изясни той.

 

Промените в правосъдната власт са положителни. Но тези промени би трябвало закон за правосъдната власт, Наказателно-процесуален кодекс и други закони, уточни Дечев.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР